Setari Cookie-uri

5 tipuri de iubire pe care le poți experimenta într-o viață

Majoritatea oamenilor cred că singura cale pentru a experimenta iubirea romantică este să își întâlnească Flacăra Geamănă. Insă acest lucru este un mit. 

Câte feluri de iubire experimentăm într-o viață? Și cât avem de așteptat până când găsim iubirea scrisă cu majuscule? Fiecare dintre noi trece prin câteva etape până când ajungem să ne găsim alesul, asta dacă avem răbdare și nu ne mulțumim cu un surogat.

1. Prima iubire

Acest bărbat sau băiat este unul dintre cei mai importanți oameni din viața unei femei. El este cel alături de care experimentăm ce înseamnă iubirea fie că este împărtășită, fie că nu. Poate fi vorba de momente de imensă bucurie sau de tristețe teribilă. Extaz și agonie. Prima iubire apare în anii copilariei sau ai adolescenței și, de cele mai multe ori, dă tonul pentru ceea ce va urma în viața de adult.

2. Iubirea falsă

Pe măsură ce experimentezi ce este iubirea va veni un moment în care vei fi foarte sigură că un anumit bărbat este iubirea vieții tale. Acel bărbat va arăta, va vorbi, va gândi și se va comporta ca partenerul tău ideal. Fiecare căsuță de pe lista ta va fi bifată. Dar cu toate acestea, la un moment dat, îți vei da seama că, de fapt, nu există nici o urmă de iubire în relația voastră.

Citește și:

3. Sufletul pereche

De-a lungul vieții tale vei întâlni mulți oameni și fiecare dintre ei va avea un scop precis în călătoria ta. Unii vor rămâne, alții vor pleca și voi reveni pentru a-ți fi suflete pereche. Ți se va părea că vă cunoașteți de secole. Spiritele voastre se vor conecta. Vor fi cei mai buni prieteni ai tăi. Dar cu toate astea nu vei simți fluturi în stomac.

4. Flacăra Geamănă

Povestea este diferită atunci când vine vorb de Flacăra Geamănă. Aceasta este un suflet pereche care îți este menit să îți fie partener de cuplu. Majoritatea oamenilor cred că singura cale pentru a experimenta iubirea romantică este să își întâlnească Flacăra Geamănă. Insă acest lucru este un mit.

5. Iubirea adevărată

Citește și:

Iubirea adevărată nu se întâmplă neapărat cu un suflet pereche deși poate părea așa. Poate că nu aveți atât de multe lucruri în comun sau nu vă conectați chiar atât de mult spiritual. Insă există o anumită magie. Iar aceasta este semnul iubirii adevărate.

Featured foto By Joe Therasakdhi/ Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.