Setari Cookie-uri

Când cineva te iubește își găsește drumul către inima ta

Atunci când cineva nu te iubește așa cum ai merita, nu te supăra pe persoana respectivă. Ințelege că nimeni nu i-a arătat cum să iubească cu adevărat.

În zilele noastre, iubirea pare o formulă în care primești atât cât dai sau mai puțin. In majoritatea cazurilor, iubitul, soțul, familia sau prietenii, nu îți arată cum să iubești ci câtă iubire meriți conform unităților lor de măsură. Aceasta nu este însă iubire. Este o iluzie.

Iubirea adevărată este la fel de cudră și nefiltrată precum pudra de cacao raw. Nu cere nimic la schimb pentru că este necondiționată. Nu măsoară cât îi dai pentru că este nemăsurată. Doar ea te poate învăța cum să iubești și cum să te lași iubită.

Te învață că nu trebuie să iubești o persoană pentru ca aceasta să te iubească iar acest lucru te transformă. Aceasta este magia iubirii și face lumea mai bună.

Te învață că nu trebuie să-ți iubești iubirea, și asta se transformă. Aceasta este magia iubirii. Asta face lumea mai bună.

Citește și:

Atunci când cineva nu te iubește așa cum ai merita, nu te supăra pe persoana respectivă. Ințelege că nimeni nu i-a arătat cum să iubească cu adevărat. Că îi este teamă să se deschidă și să te primească în inima sa așa cum ești tu adevărat. In schimb, fii convinsă că cineva care te iubește își va găsi drumul către inima ta.

Dragostea unei persoane care te iubește va străluci prin orice. Nu există ego, motiv, lege, regulă, persoană care să poată sta în calea acestui tip de iubire. Și nimeni nu poate împiedica acest tip de iubire să îi transforme. Să devină o persoană care nu ține cont de ceea ce spun și gândesc ceilalți și se pune întotdeauna în slujba iubirii.

Care iubește necondiționat și este capabilă să vadă prin pereții pe care frica i-a construit în jurul inimilor celorlalți. Care, cu timpul, observă cum, prin iubirea sa reală, transformă pe altcineva. Care contribuie la o lume mai bună.

Citește și:

Fii convinsă că mai devreme sau mai târziu va veni și rândul tău. Vei fii iubită așa cum să fii iubită. Prin iubirea ta, îi vei învăța la rândul tău pe alții cum să iubească. Vei experimenta cele mai frumoase trăiri și experiențe care îți sunt date în această viață.

Featured foto by Everett Collection via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.