Setari Cookie-uri

Secretul iubirii adevărate

Granițele sunt deja acolo, în interiorul nostru, construite încă din copilărie, atunci când învățăm că noi ne terminăm acolo unde începe celălalt.

Atunci când privești Pământul de sus, vezi o întindere nesfârșită de ape, munți, câmpi sau deșert. Iar noaptea, milioane de luminițe se aprind în întuneric. Nu vezi nici o urmă de graniță, nu-i așa? Fiecare formă de relief curge armonios în cealaltă. Și cu toate acestea, ne trăim viața între granițe.

Acum la maturitate, mai ales nouă femeilor ni se spune că trebuie să stabilim granițe sănătoase, să nu lăsăm pe oricine să intre cu bocancii în sufletul nostru. Insă granițele sunt deja acolo, în interiorul nostru, construite încă din copilărie, atunci când învățăm că noi ne terminăm acolo unde începe celălalt. Și că iubirea celorlalți față de noi se termină acolo unde noi nu ne ridicăm la așteptările lor sau nu le facem pe plac.

Citește și:

Trăim între granițele unor țări și culturi, ne identificăm cu niște simboluri și credințe care ne fac să credem că alții sunt mai buni sau mai puțini buni decât noi. Trăim în spatele zidurilor și al ușilor încuiate pentru a ne păzi de intruși și răuvoitori.

Trăim între granițele sufletului nostru care ne face, involuntar, să avem senzația că suntem separați unii de ceilalți când, de fapt, la nivel energetic nu suntem.

Trăim între granițele sexului în care ne-am născut, asumându-ne inconștient poziția de victimă sau de agresor, tratându-l pe cel de lângă noi ca pe un potențial dușman. Ambele sex, masculin și feminin, sunt atât de prinse să îș apere punctul de vedere și individualitatea, încât rămâne puțin loc pentru iubire și conexiune.

Citește și:

Trăim între granițele impuse de zidurile pe care le ridicăm în jurul inimii noastre care tânjește să inpire și să expire iubire. In cartea sa, ”Cheile Genelor,” Richard Rudd scrie că pacea își face loc în viața noastră de îndată ce granițele se dizolvă și că aceasta este adevărata natura a umanității. Insă pentru aceasta este nevoie de maturitate emoțională, să ai capacitatea să rămâi conștientă și să observi chiar și în cele mai adânci stări de tulburare emoțională. Să știi să fii onestă în modul potrivit la modul potrivit.

Doar atunci când renunțăm la ziduri și granițe de orice fel, inima noastră se deschide. Și doar atunci putem avea o intercțiune armonioasă cu ceilalți și găsi iubirea adevărată.

Citește și:

Featured foto by PinkCat via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.