Setari Cookie-uri

Zece semne că un bărbat este topit după tine

Iată zece semne că un bărbat este topit după tine. 

Acțiunile unui bărbat spun mai multe decât toate cuvintele sale la un loc. Chiar dacă un bărbat nu îți spune în mod direct că te place, asta nu înseamnă că în adâncul sufletului său nu visează la tine zi și noapte. Din contră, poți fi pasiunea lui ascunsă fără ca tu să ai habar.

1. Te ascultă cu toată atenția ori de câte ori vorbești despre ceva anume, chiar dacă subiectul pe care îl abordezi nu are legătură cu conversația. De fiecare dată când vă întâlniți, îți soarbe pur și simplu fiecare cuvânt pe care îl rostești.

2. Atunci când se uită la tine, fie își ține ochii atintiți în ochii tăi, fie aruncă priviri la gura ta sau vor arunca o privire asupra gurii tale.

3. Pupilele i se dilată ori de câte ori sunt este în prezența ta deoarece pupilele tind să se dilate ori de câte ori ne uităm la ceva sau cineva pe care îl iubim din tot sufletul.

Citește și:

4. Indiferent cât de stupide sau ciudate sunt glumele tale, va găsi un motiv pentru care să râdă la ele.

5. Dacă îl suni și îi ceri să petreceți timp împreună, își va face timp pentru tine.ba mai mult decât atât, va face în așa fel încât să aibă întodeauna timp pentru tine și îți va acorda prioritate.

Citește și:

6. Când sunteți împreună se va apropia fizic de tine în mod inconștient. Poate fi vorba de mici atingeri pe umăr sau pe braț.

7. Este posibil să încerce să te tachineze și să se comporte ca și când ar glumi pe seama ta dar de îndată ce nu îi vei mai arăta interes, va încerca să se revanșeze.

8. Ori de câte ori ai o ceartă cu cineva, își va lua apărarea indferent dacă ai dreptate sau nu.

9. Ori de câte ori își petrece timpul cu tine, radiază de fericire iar tu poți simți asta în energia lui.

10. Va folosi ”noi” mai des decât ar fi normal și va vorbi despre voi ca și cum ați fi într-o relație.

Featured foto by 4 PM production via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.