Setari Cookie-uri

Cinci semne că el crede în relația voastră și în tine

Dacă partenerul tău se comportă conform descrierilor de mai jos, înseamnă că simte că sunteți sortiți să fiți împreună. 

Unele relații durează o viață întreagă și asta pentru că cei doi parteneri sunt pur și simplu sortiți să fie împreună. Vorbele, gesturile dar mai ales felul în care se simt împreună contribuie la asta. Dacă partenerul tău se comportă conform descrierilor de mai jos, înseamnă că simte că sunteți sortiți să fiți împreună.

1. Nu îi este teamă să fie vulnerabil

Bărbații vor să pară invincibili și puternici pentru că, nu-i așa, băieții nu plâng. Insă și ei sunt oameni și au emoții și sentimente.

Dacă ești prima persoană pe care o sună atunci când i se întâmplă ceva rău înseamnă că ești cu adevărat specială pentru el și că se simte complet confortabil să renunțe la măști în fața ta.

2. Se simte complet confortabil în preajma ta

Când este în preajmă, se sime relaxat și confortabil.

Citește și:

Nu îi este rușine să îți împărtășească cele mai intime detalii din viața sa și simte nevoia să îți spună lucruri pe care nu le-a spus nimănui altcuiva. Acesta ese un semn că are încredere în tine și că îl faci să se simtă în siguranță.

3. Îl înțelegi mai bine decât oricine altcineva.

Uneori, înțelegerea este chiar mai importantă decât iubirea. Tu și partenerul tău aveți păreri similare despre viață și acest lucru este crucial.

În plus, atunci când se simte rău, o știi înainte de a spune ceva chiar dacă vă aflați în locuri diferite.

Citește și:

4. Il calmezi

Îți spune că îi oferi un sentiment de liniște pe care nu l-a simțit niciodată înainte. Se simte acasă când este cu tine. Ești piatra lui de temelie, umărul său de sprijin, persoana către care se îndreaptă în cele mai grele momente ale sale.

5. Vă acceptați complet unul pe celălalt

Doi parteneri sortiți să fie împreună se acceptă unul pe celălalt cu bune și cu rele. Este perfect normal să existe anumite lucruri care te irită cu privire la partenerul tău, dar este important să nu ai dorința de a schimba miezul personalității lor.

Nimeni nu este perfect, dar când accepți imperfecțiunile cuiva și iubești acea persoană necondiționat, în ciuda defectelor sale, acesta este un semn sigur că o vezi la un nivel mult mai profund.

Citește și:

Featured foto by Ivanko80 via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.