Setari Cookie-uri

Trei greșeli de dating pe care să nu le faci (dacă vrei să îți găsești Alesul)

Când lucrurile merg bine cu un tip, te dăruiești toată imediat. Cu cât chimia funcționează mai bine cu atât ești mai convinsă că el este Alesul, asta chiar dacă v-ați înâlnit abia cu  o săptămână în urmă. 

Femeile, oricât de mult vor să pară bărbați, sunt în esență delicate, blânde, bune, romantice și mult mai deschise spre explorare interioară. Ințelegem mai ușor noțiunea de legătură la nivel de suflet și ne este mai ușor să ne aruncăm cu capul înainte într-o relație asta fără a mai pune la socoteală faptul că, de multe ori, vedem într-un bărbat potențialul pe care el nu îl vede. Iată trei greșeli pe care să le eviți pentru a reuși să îți găseșeti alesul.

Greșeala # 1: Te concentrezi asupra interiorului în detrimentul exteriorului

Te concentrezi asupra muncii interioare, a ta cu tine însăți, mai ales după o despărțire sau o dezamăgire. Vrei să fii afli lecția, să devii mai bună așa că mergi la cursuri, citești cărți, scrii în jurnal. Ai discuții lungi cu prietenele tale.

Citește și:

Problema este că acest proces nu se mai oprește. Crești, te vindeci și înveți despre tine însă nu faci mare lucru pentru a-ți întâlni alesul, nu prea flirtezi și nu acorzi mare atenție felului în care arăți. Ești o comoară, însă una ascunsă.

Greșeala # 2: Pui prea mare preț pe chimia dintre tine și el

Când lucrurile merg bine cu un tip, te dăruiești toată imediat. Cu cât chimia funcționează mai bine cu atât ești mai convinsă că el este Alesul, asta chiar dacă v-ați înâlnit abia cu o săptămână în urmă.

Citește și:

Te vezi instantaneu într-o relație și crezi că și el vrea același lucru și simte la fel. In majoritatea cazurilor, nu este așa. Prin urmare, te aștepți la prea mult, prea curând.

Mai multe decâ atât, ai tendința să ignori semnalele de alarmă care pot apărea încă din stadiul incipient al unei relații. Doar chimia, fără o bază solidă consruită pe prietenie, valori comune și obiective romantice aliniate conduce deseori la surprize neplăcute și la despărțiri urâte.

Greseala # 3: Crezi poveștile și ignori realitatea

Femeile sensibile au tendința de a folosi un limbaj dramatic, în special în dialogul interior. O întâlnire nu este proastă, este un dezastru. Nu doar unii bărbați sunt egoiști, ci toți.

Un astfel de limbaj, fie el și ironic, te face să fii mai afectată de ceea ce se întâmplă decât este cazul și suă pui toți bărbații în aceeași oală ceea ce te poate face să te închizi în tine și să eviți să mai ieși la întâlniri.

Citește și:

Featured foto by RenataP via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.