Trei lucruri pe care nu trebuie să le accepți de la partenerul tău

Trei lucruri pe care nu trebuie să le accepți de la partenerul tău

Nu uita că nimeni nu are nici un drept asupra ta. 

Atunci când alegem un partener de viață avem, la modul ideal, o listă cu calitățile pe care le dorim și una cu defectele pe care nu le-am putea tolera nicicând. Știm, în mare cum trebuie să arate, ce caracter vrem să aibă și cum ar trebui să se poarte cu noi.

Mai știm că nu vrem să fie violent, prieten cu băutura, afemeiat și mincinos. Iată însă alte trei lucruri pe care nu trebuie să le accepți de la partenerul tău oricât de minunat ar fi.

1. Intruziunea în spațiul tău privat

Poate fi vorba de o cameră în care stai cu ușa închisă pentru că ai nevoie de solitudine sau să te epilezi. De telefonul tău mobil și de rețelele de socializare, de contul tău de email, de poșeta ta, de scrisorile pe care le primești, Nimeni nu are dreptul să își bage nasul în ele și nici să îți ceară să se uite. Doar tu poți decide ce alegi să împărtășești și când anume dorești să o faci.

Nu uita că nimeni nu are nici un drept asupra ta.

2. Interferența cu bunul mers al vieții tale

Aici poate fi vorba de orice, de la forma ta fizică la randamentul de la serviciu și împlinirea viselor tale. Atingerea fiecărui obiectiv presupune pe lângă a avea încredere în procesul vieții, o minte clară și o anumită disciplină.

Ai nevoie de un partener care sprijină aceste lucruri în loc să vină să le dea peste cap. Care nu îți spune să renunți la ora de yoga preferată pentru a-l însoți la un film cu drone la mall sau care nu găsește prilej de ceartă cu o seară înainea unei prezentări extrem de importante.

3. Vampirizare energetică

Există persoane care, fără să vrea, sunt vampiri energetici. In preajma lor te simți stoarsă de idei și de energie iar când pleci de lângă ele și ajungi la tine acasă simți că vrei să dormi o săptămână și că probabil tot nu ți-at fi de ajuns dacă ai face-o.

Un nivel ridicat de energie este esențial pentru buna desfășurare a vieții tale iar un vampir energetic este ultima persoană pe care ți-ai putea-o dori lângă tine în fiecare zi, mai ales în mod intim.

Featured foto by Volodymyr Tverdokhlib via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri