Setari Cookie-uri

Reguli vestimentare pentru cupluri stilate

Inclusiv stilul vestimentar contribuie la farmecul relației, iar dacă cei doi se potrivesc și la acest capitol, nimic nu le va sta în cale.

L-ai întâlnit fără să-l fi căutat, inima ți-a stat în loc când l-ai zărit prima oară, iar de atunci sunteți de nedespărțit. Familia ta îl adoră, prietenii la fel, iar tu știi că el este „cel ales”.

Până acum nu ai crezut în suflete pereche, iar iubirea ți s-a părut un clișeu de foarte multe ori. Asta până a apărut el și totul s-a schimbat!

Cuplurile potrivite sunt cele care au țeluri comune, pasiuni asemănătoare și hotărăsc să viseze în doi. Valorile de viață identice sunt și ele un punct de unde o relație sănătoasă își poate croi un drum stabil. Fie că ambii parteneri practică aceeași activitate sportivă, fie iubesc teatrul sau călătoriile, faptul că se pot bucura unul alături de celălalt face ca relația să dureze.

Citește și:

Inclusiv stilul vestimentar contribuie la farmecul relației, iar dacă cei doi se potrivesc și la acest capitol, nimic nu le va sta în cale.

Mai jos îți prezentăm câteva recomandări vestimentare pentru tine și pentru alesul tău:

1. Culoarea ținutelor este importantă

La acest capitol contează foarte mult evenimentul la care participați și momentul zilei. Dacă mergeți la o nuntă, cel mai bine este să vă asortați vestimentația.

De exemplu, dacă tu hotărăști să te îmbraci într-o rochie lungă, neagră, din mătase, cu spatele gol, el poate alege o ținută all black cu cravată neagră și batista asemănătoare cerceilor tăi supradimensionați. Dacă ai ales ca pată de culoare o pereche de cercei verde smarald, iubitul tău poate să poarte liniștit o batistă de aceeași culoare.

Citește și:

2. Alege hainele în funcție de siluetă

Greșim adesea cumpărând haine care nu se potrivesc siluetei noastre și asta din cauza faptului că nu ne cunoaștem corpul. Ca să îți știi atuurile trebuie să îți cunoști proporțiile.

Rochia potrivită te va transforma în regina de necontestat a evenimentului la care participați, iar croiala costumului pe care îl poartă el este la fel de importantă. Un costum bărbătesc de calitate se realizează la comandă, specialistul fiind cel care îl poate ajuta să arate impecabil.

De asemenea, accesoriile își spun și ele cuvântul. Un ac de cravată chic sau niște butoni din argint pot complimenta elegant o ținută care se pretează la un eveniment de weekend cum ar fi un botez sau o nuntă.

3. Împrumută de la el un articol vestimentar

Dacă sunteți un cuplu solid cu ceva experiență în spate, poți să împrumuți de la el o cămașă sau un tricou pe care să le accesorizezi cu o pereche de blugi evazați cu talie înaltă pentru un look casual, dar hippie-chic.

Citește și:

Nimic nu poate fi mai sexy decât să porți pe stradă sau la o ieșire cu prietenii un articol vestimentar care îi aparține iubitului tău. Așa-i?

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl folosiți sau evenimentele la care participați, aveți grijă să vă îmbrăcați în acord cu personalitatea voastră. Nu încerca să-i impui partenerului un stil vestimentar care crezi tu că i s-ar potrivi. Lasă-l pe el să-și aleagă ținutele, dar sfătuiește-l cu tact ori de cate ori crezi că este necesar.

Respectul față de ideile și gusturile sale este esențial, atâta timp cât este în ton cu eticheta și momentul zilei. Cuplurile puternice mențin un echilibru întotdeauna, în orice situație!

Sursa photo: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.