Setari Cookie-uri

Cele mai sigure cinci cadouri pentru iubitul tău

Cinci dintre cele mai accesibile și sigure daruri pe care i le poți da iubitului tău.

Se apropie ziua lui de naștere și știi că darul de la tine trebuie să fie unul special, dar timpul nu îți permite să te ocupi așa cum trebuie de cumpărarea unui cadou. În astfel de situații, cea mai bună variantă este să mergi la sigur și să-i oferi ceva ce știi că își dorește foarte tare sau de care are nevoie.

Nu e lucru simplu să oferi un cadou care să fie și util, să fie și pe placul lui și să transmită, totodată, bunele tale intenții, de aceea îți propunem cinci dintre cele mai accesibile și sigure daruri pe care i le poți da iubitului tău.

1. Parfum

Probabil deja știi care sunt parfumurile preferate ale iubitului tău, așa că nu ar trebui să îți fie foarte greu să alegi o aromă pe care să o primească cu bucurie. Modul în care îl împachetezi, felul în care i-l oferi și momentul ales pentru a face acest lucru ar putea conta mai mult decât cadoul în sine.

Citește și:

În cazul în care iubitul tău este foarte pretențios, poți alege să îi oferi un voucher cadou, pentru a merge în magazin să-și aleagă singur parfumul. Nu este chiar cel mai inedit dar pe care ai putea să i-l faci, dar este una dintre cele mai sigure variante. Și în acest caz, contează foarte mult felul în care îi oferi acest cadou.

2. Ceas

Dacă obișnuiește să poarte ceasuri și îi place să le asorteze cu ținutele vestimentare adaptate în funcție de evenimentele la care participă, cu siguranță se va bucura foarte tare dacă își va completa colecția impresionantă cu un astfel de accesoriu de la tine. Deși pare un cadou ușor de achiziționat, nu trebuie să pierzi din vedere pasiunea lui pentru astfel de obiecte, de aceea este important să alegi un model de calitate, care să se potrivească cu stilul său vestimentar.

Citește și:

3. Bilete pentru vacanță

Dacă iubitul tău este pasionat de călătorii, de ziua lui îi poți face una dintre cele mai plăcute surprize și să-i oferi în dar bilete pentru o vacanță în unul dintre locurile pe care își dorește de multă vreme să-l viziteze. Cu această ocazie, îți vei face, indirect, și ție un cadou, pentru că o vacanță în doi e întotdeauna opțiunea cea mai bună.

4. Carte

Pentru bărbații pasionați de literatură, o vizită într-o librărie ar putea rezolva rapid problema cadoului. Rafturile pline cu cărți - de la cele clasice la cele mai noi apariții editoriale - și librării plini de bune intenții sunt „ajutoarele“ perfecte pentru a alege cadoul ideal. Dacă își dorește de mult o ediție princeps a romanului preferat sau dacă a descoperit recent că autorul său favorit a scos o nouă carte, ziua lui de naștere este momentul ideal pentru a-i oferi un cadou literar.

Citește și:

5. Cină romantică

Unul dintre cele mai sigure cadouri pe care i le poți face iubitului tău este să îl inviți într-unul dintre locurile sale preferate pentru a petrece împreună o seară romantică. Chiar dacă nu este un cadou fizic, o astfel de ieșire poate fi mult mai apreciată decât un obiect care nu e pe gustul lui. Surpriza este elementul de bază într-un astfel de moment, așadar este important să pregătești totul în cea mai mare discreție, pentru a-l putea lua cu adevărat pe nepregătite în seara evenimentului.

Indiferent de alegerea pe care o faci, este important să arăți că te-ai străduit să găsești cel mai frumos cadou pentru iubitul tău. Un dar care să fie placul său și care să îi transmită sentimentele pe care le ai față de el.

Sursă foto: Pressmaster/ Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.