Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase zece citate despre iubire de la celebrități

Scriitori, poeți, pictori, producători de filme, filozofi, oameni de știință, mințile cele mai inteligente și inimile cele mai sensibile s-au străduit să răspundă ce este iubirea.

Au fost date nenumărate definiții însă nimic nu poate surprinde și descrie cu adevărat momentul în care privești în ochii persoanei pe care o iubești.

Nimeni nu poate explica pe deplin în cuvinte frumusețea divină, extazul fericit care înlătură orice urmă de frică atunci când săruți buzele persoanei iubite.

Nimic nu se poate măsura cu momentul în care persoana pe care o iubești îți spune că te iubește. Și asta pentru că iubirea înseamnă cu adevărat totul. Fiecare dintre noi, indiferent de cât de celebru este, își dorește să experimenteze această stare unică și minunată de a fi.

1. „Iubirea nu are nicio legătură cu ceea ce aștepți să obții, doar cu ceea ce aștepți să dai, care este totul.” - Katharine Hepburn.

Citește și:

2. „Cea mai importantă relație din viața ta este relația pe care o ai cu tine însuți. Pentru că, indiferent de ce se întâmplă, vei fi mereu cu tine. ”- Diane Von Furstenberg.

3. „Un simplu„ te iubesc ”înseamnă mai mult decât toți banii din lume.” - Frank Sinatra.

4. „Știi că este iubire când tot ce îți dorești este ca cealaltă persoană să fie fericită, chiar dacă nu facei parte din fericirea ei.” - Julia Roberts.

5. „Din când în când mă uit la ea atunci când nu observă și îmi spun că, dacă de acum înainte voi lua decizii proaste pentru tot restul vieții mele, am luat măcar o decizie foarte bună. ”- Justin Timberlake.

6. „Adevărul este că toată lumea îți va face rău. Trebuie doar să găsești persoana pentru care merită să suferi. ”- Bob Marley.

Citește și:

7. „Nu am făcut nimic pentru a te face să simți dragostea mea.” - Bob Dylan.

8. „Știi că ești îndrăgostit când nu poți adormi, deoarece realitatea este în sfârșit mai bună decât visele tale.” - Dr. Seuss.

9. „Iubirea este ceva trimis din ceruri care să sperie iadul din tine.” - Dolly Parton.

10. „Ai nevoie doar de iubire.” - John Lennon.

Featured foto by conrado via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.