Setari Cookie-uri

Moduri de a transforma o seară petrecută acasă într-o întâlnire romantică în doi

Cuplurile care au o viață profesională foarte intensă și un program haotic ajung de multe ori să se confrunte cu probleme din cauza puținului timp petrecut împreună.

Ieșirile la cină sau la diferite evenimente sunt înlocuite de discuții scurte după muncă și pot apărea foarte ușor și conflictele. Astfel de situații nu sunt însă o regulă. Dacă ești într-o astfel de perioadă a vieții tale, iată câteva metode de a schimba lucrurile:

Cina romantică din sufragerie

Dacă ai copii mici, știi cât de complicat este să ieși la cină în oraș cu partenerul tău și să vă bucurați de câteva ore împreună, departe de casă. Trebuie să ceri ajutorul unei bone sau unei rude care să aibă grijă de cei mici și rămâi toată seara cu gândul la cum se descurcă fără voi. Dacă nu vrei să lași un copil foarte mic singur acasă, cina din sufragerie după începutul programului de somn te va ajuta să organizezi ceva special doar pentru voi doi. Decorul cu lumânări, perne și pături pufoase, dar și flori și vin sunt ingredientele perfecte pentru o astfel de întâlnire diferită. Îmbracă-te într-o rochie lejeră, dar potrivită pentru o cină romantică indiferent de locație. Cea mai bună metodă de a induce o stare potrivită este ca decorul să imite cât mai autentic atmosfera dintr-un restaurant sau o locație în care îți place să ieși cu partenerul. Dacă e un eveniment plănuit, pregătește cina împreună cu partenerul tău, dar dacă vrei să-i faci o surpriză, gătește înainte să ajungă acasă sau comandă preparate din restaurantul vostru preferat.

Citește și:

Seara de film

Serile de filme sunt numai bune pentru a te ascunde sub pături alături de partenerul tău și să descoperiți filme noi și subiecte pe care le puteți aprofunda. Când alegi ce vizionezi concentrează-te pe o selecție care nu le include pe cele la care te-ai uita cu copiii în preajmă. O astfel de seară împreună trebuie să vă ofere o scuză să vă aventurați și dincolo de viața de părinți. Dacă sufrageria este destul de departe de camera copiilor, decorează-o cu lumini discrete și pregătiți-vă și gustările pe care le ascundeați de cei mici. Dacă stai într-o casă de dimensiuni mari, poți închiria sau cumpăra un proiector pe care să-l folosiți special pentru aceste seri de film sau să investiți într-un televizor de ultimă generație.

Întâlnire pe terasa din curte

Dacă locuiești la casă poți organiza vara o cină romantică ori de câte ori simți nevoia. Discuțiile la o sticlă de vin te vor ajuta să păstrezi o relație sănătoasă cu partenerul atunci când nu puteți să aveți prea multe activități împreună în afara casei. Lumânările, muzica potrivită pentru atmosferă, ghirlandele de luminițe și chiar și un hamac nu ar trebui să lipsească din recuzita unei seri romantice reușite. Stabilește împreună cu partenerul tău să vă opriți în fiecare seară de vară la un pahar de vin, oricât de târziu ajungeți acasă și să discutați despre subiecte pe care le ocoliți în mod normal din lipsă de timp. Abordați subiecte legate de relația voastră, vorbiți despre evoluția voastră împreună și ce vă doriți pe viitor. Evită să discuți despre muncă și încearcă să te concentrezi pe lucrurile de care ești mulțumită.

Citește și:

Viața de cuplu devine dificilă atunci când pleci târziu de la birou sau când apar copiii. Momentele de liniște și intimitate apar tot mai rar și timpul nu îți permite să ieși în fiecare seară, dar câteva trucuri care transformă serile petrecute în doi pot schimba radical dinamica dintre tine și partener. Profită cât mai mult de orice moment și învață în fiecare zi cum poți să ai o relație echilibrată și sănătoasă.

Sursa foto: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.