Trei motive pentru care sexul la prima întâlnire nu este o alegere greșită

Trei motive pentru care sexul la prima întâlnire nu este o alegere greșită

Sexul la prima întâlnire poate fi satisfăcător, dulce și pasional. 

Sexul de la prima întâlnire este un subiect controversat și asta pentru că multe femei cred că nu pot fi intime cu un bărbat fără a se implica sufletește, ceea ce le face vulnerabile. Dr. Jess O’Reilly, Ph.D, fondatoarea programului Mindful Sez consideră că nu există cel mai „potrivit” moment pentru a face sex - atâta timp cât tu și partenerul tău sunteți de accord să aveți această experiență și să vă protejați. Mai mult decât atât, ea are trei argumente pentru care sexul la prima întâlnire poate fi satisfăcător, dulce și pasional.

1. Sexul la prima întâlnire duce adesea la relații senzaționale.

Când atracția este acolo, poate fi imposibil de ignorat. Potrivit unui studiu din 2019 realizat de IllicitEncounters.com, mai mult de jumătate dintre femei au făcut sex la prima întâlnire. 36% dintre femei și 34% dintre bărbați spun că acesta a dus la relații de durată. Mai mult decât atât, chiar dacă intenția este de a te distra o seară, cu intenția de a nu-l revedea niciodată, soarta poate avea alte planuri. Studiul „Singles in America” efectuat în 2016 a arătat că 25% dintre relații au început cu o partidă de sex.

2. Bărbatul nu va avea o părere proastă despre tine

Un sondaj efectuat de Cosmopolitan în 2013 a arătat că 83% dintre femei cred că bărbații vor respecta mai puțin o femeie care face sex de la prima întâlnire. Dar realitatea este că majoritatea bărbaților - 67% dintre cei chestionați - susțin că nu este așa.

3. Poate fi distractiv

A face sex la prima întâlnire înseamnă că vă veți explora corpurile, vei experimenta intimitatea cu o persoană necunoscută și cel mai probabil te vei simți în al nouălea cer. Și chiar dacă este doar atât, fără alte implicații sau continuare, este perfect. Nu înseamnă că trebuie să vă îndrăgostiți unul de celălalt sau să deveniți monogami dacă nu doriți asta.

Indifirent de ce spune lumea, nu uita că decizia de a face sex este una personală și depinde de o mulțime de de factori care variază de la cât de bine te simți la prima întâlnire la propriul nivel de confort. Orice ai decide, ai încredere că este alegerea corectă și oricine te judecă nu merită timpul tău.

Featured foto by KIRAYONAK YULIYA via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri