Setari Cookie-uri

Șase lucruri pe care să le faci dacă te-a prins pe picior greșit

Dacă ții la el și vrei ca relația să continue, adoptă următorii șase pași

Ce e de făcut atunci când iubitul tău surprinde un mesaj sau o convorbire care îl face să se îndoiască de tine? Dacă ții la el și vrei ca relația să continue, adoptă următorii șase pași.

1. Nu încerca să negi realitatea, nu servește la nimic să minți sau să faci pe inocenta. O vorbă spune că orice greșeală recunoscută este pe jumătate iertată. Așa că admite faptul că ai făcut ceva care l-a deranjat.

2. Cere-ți scuze și spune că îți pare rău. Este ușor să spunem că ceva este lipsit de importanță pentru noi însă trebuie să luăm în considerare faptul că pentru partener fapta sau scăparea noastră are o cu totul altă valoare. Uneori, simpla indolență sau nepăsare este suficientă pentru a genera durere.

3. Ceea ce în ochii tăi pare minor în ochii lui poate fi ceva uriaș. Dacă nu este genul care să facă din țânțar armăsar și aceasta este prima dată când are nevoie să îi dovedești loialitatea ta, fă-o. Mai bine fericită și liniștită decâ cu inima grea și sfărâmată.

Citește și:

4. Fii corectă. Multe persoane, bărbați și femei, atunci când se simt prinse pe picior greșit, nu au puterea să își recunoască fapta și tind să încerce să își manipuleze partenerul în așa fel încât acesta să se simtă vinovat.

Iți recomand să nu faci asta mai ales dacă știi că el a fost întotdeauna corect cu tine. Vei avea parte de o rezolvare de moment, poate, și vei răsufla ușurată că ai trecut hopul cu bine, însă în sufletul tău nu vei fi fericită.

5. Comunică-i în mod onest cum te simți. Îi poți spune deschis felul în care reacția lui te face să te simți. Faptul că ai avut o scăpare nu îi dă dreptul să intre cu boncancii în viața ta. Nu ești un obiect aflat în posesia lui și ai dreptul la intimitate. Iar câtă vreme intențiile sale nu sunt declarate la modul cel mai serios, nu se poate aștepta ca tu să te porți ca o femeie măritată.

Citește și:

6. Folosește acest moment ca pe o ocazie de a consolida încrederea între voi. Acesta este un moment potrivit să vorbiți deschis despre dorințele și așteptările voastre legate de relație și gradul de implicare pe care doriți să îl stabiliți.

Featured foto by Lia Koltyrina via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.