Setari Cookie-uri

4 secrete ale cuplurilor cu outfituri perfect coordonate

Vestimentația asemănătoare poate fi un semn al faptului că relația voastră a evoluat și că vă potriviți.

În timp ce multor femei le surâde ideea de a avea un outfit asemănător cu cel al partenerilor lor, bărbații nu sunt atât de încântați să poarte astfel de ținute. Dacă și tu ești împreună cu iubitul tău de mult timp și ți-ar plăcea să vă îmbrăcați similar măcar din când în când, există șanse, și încă unele destul de mari, să îl convingi că aceasta ar putea fi o idee bună! Vestimentația asemănătoare poate fi un semn al faptului că relația voastră a evoluat și că vă potriviți - iată un argument puternic pe care îl poți aduce atunci când îi propui să purtați piese vestimentare similare. Pentru a crea o coordonare reușită, însă, trebuie să ții cont de câteva aspecte esențiale, pe care te invităm să le descoperi în rândurile următoare:

Citește și:

Purtarea unei singure categorii de ținute

Chiar dacă sunteți un cuplu, purtarea unor ținute identice nu este o idee prea inspirată, mai ales dacă aveți unele preferințe vestimentare diferite. În schimb, este important ca outfiturile voastre să fie în armonie, să arate bine împreună. Spre exemplu, să presupunem că vă doriți un look bazat pe denim. Chiar dacă ținutele voastre sunt alcătuite doar din acest material, piesele vestimentare pot fi diferite: tu te poți orienta către o cămașă, iar partenerul tău - către un tricou și o geacă de blugi.

Și ținutele sport se pot asorta destul de ușor, mai ales că vă permit să vă jucați cu alegerea culorilor. De pildă, dacă partenerul tău poartă o bluză gri, încălțăminte pentru bărbați din piele pe annacori.com neagră și pantaloni negri, tu poți purta pantaloni gri, încălțăminte neagră și o bluză neagră. De asemenea, și accesoriile sau imprimeurile pot fi similare. Dacă prietenul tău are un ceas a cărui curea este din piele, te poți orienta și tu către un model asemănător.

Citește și:

Atenție, însă: oricât de mult ți-ar plăcea să fiți îmbrăcați identic, ține cont de faptul că nu este necesar și nici recomandat să arătați la fel, din cap până în picioare.

Alegerea unei palete de culori în armonie

Uneori, asortarea culorilor devine o misiune dificilă și riscantă. De aceea, în loc să vă străduiți de fiecare dată să înțelegeți și să asortați fiecare nuanță în parte, alegeți o paletă de culori care se potrivesc între ele și rămâneți la aceasta. Dacă aveți tenul asemănător, este indicat să purtați culori care să-l avantajeze. Spre exemplu, pentru tenul închis se potrivesc culorile calde, cum ar fi roșu, portocaliu sau galben. În schimb, pentru tenul deschis, se pot folosi culorile mai reci, precum albastru, verde și mov.

Citește și:

Alegerea paletei se face și în funcție de sezon: când e frig, se poartă negru și nuanțe închise. Pe de altă parte, în sezonul cald, când vremea e frumoasă, culorile pastelate, purtate împreună cu alb, sunt o alegere întotdeauna binevenită. Culorile din ținută nu trebuie neapărat să aibă aceeași intensitate: dacă prietenul tău poartă un pulover albastru deschis, tu poți purta unul închis, lucru care va crea echilibru vizual.

Ținutele neutre

Nuanțele neutre, negru, bleumarin, bej, alb și gri, reprezintă opțiuni sigure în vestimentație. În cazul în care vrei să găsești o alternativă de asortare mai simplă, culorile acestea se potrivesc între ele în aproape orice fel de combinație. Dacă ești de părere că nuanțele neutre nu sunt suficient de interesante, poți adăuga în ținută și o culoare mai îndrăzneață. Spre exemplu, să presupunem că tu și prietenul tău purtați cămăși albe, pantaloni crem și pantofi negri sau bleumarin. Puteți completa outfitul cu un sacou verde sau mov care, cu siguranță, va atrage toate privirile asupra voastră! De asemenea, și imprimeurile sunt binevenite: o pereche de pantaloni în carouri sau un tricou cu dungi se integrează perfect într-o o ținută simplă.

Citește și:

Ținutele monocrome

Să te îmbraci din cap până-n picioare într-o singură culoare nu este ușor: astfel de outfituri ies ușor în evidență și majoritatea nu se potrivesc în zilele obișnuite. Pe de altă parte, ele reprezintă opțiunea ideală pentru un eveniment formal, cum ar fi o nuntă sau un botez. Pentru a avea ținute reușite, este necesar ca tu și partenerul tău să creați contrast. Dacă ați ales o culoare precum grena sau mov, este important să știți că aceasta se poartă în intensități diferite. De asemenea, se poate crea contrast și prin asortarea materialelor groase la cele subțiri sau prin purtarea unui obiect supradimensionat lângă unul de tip slim fit.

Dacă tu și iubitul tău aveți același stil vestimentar, misiunea de a purta outfituri asemănătoare va deveni și mai ușoară. Ținând cont de sfaturile din acest articol, puteți fi siguri că veți atrage numai priviri de admirație asupra voastră!

Citește și:

Foto: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.