Setari Cookie-uri

Doar o femeie care se iubește poate primi iubirea altcuiva

Te-ai gândit vreodată că faptul că te îndrăgostești de o anumită persoană are mai mult de-a face cu tine decât cu el?

Conform psihologilor, pentru a te îndrăgosti este nevoie să fii conectată la tine însăți și să manifești blândețe față de propria persoană. De asemenea, este important să ții cont de faptul că iubirea arată și se simte diferite în diverse etape ale vieții.

Faptul că te conectezi cu tine însăți nu te ajută doar să te deschizi pentru primi iubirea altucuiva ci te ajută să te deschizi și către iubirea de sine. Doar o femeie care se acceptă și se iubește așa cum este poate atrage un partener cu adevărat iubitor.

Pentru a afla mai multe despre tine și cine ești, nu te întreba doar ce anume aștepți de la partener dar și ce anume îți face placer să oferi. Prea mulți oameni, atât bărbați și femei intră în relații pentru a lua, și asta pentru că se simt incompleți. Nu este de mirare că apar certuri, neînțelegeri, fustrare.

Citește și:

Dacă încă ești în căutarea unui partener, caută un bărbat care ți se potrivește și nju unul care te completează. Nu este nimic de completat la tine. Ești perfecta și întreagă așa cum ești. Bărbatul de lângă tine poate avea însă darul de a scoate la suprafață ceea ce este mai bun în tine, de a te inspira să evoluezi și să crești în permanență, să îți urmezi pasiunea și chemarea inimii. Un exemplu foarte bun în acest sens sunt Nancy Rivard, fondatoarea organizației non-profit Airline Ambassadors, și soțul ei, David Rivard. Deși sunt firi diferite, David o ajută pe Nancy în misiunea sa de a combate traficul de carne vie și a ajuta copiii din țările sărace. Amândoi, ca și cuplu, și-au asumat în mod conștient misiunea de a aduce o schimbare în bine în viața omenirii.

Citește și:

Nu în ulrimul rând, nu uita că nu este obligația nimănui să te facă fericită dacă tu nu ești fericită cu tine. Găsește-ți bucuria interioară și apoi vei atrage un partener pe aceeași undă cu tine. A pune pe umerii celuilalt fericirea ta poate deveni în timp o povară care distruge relația.

„Vrei să fii întreg și să găsești o altă persoană întreagă și să vină împreună ca un super duo - sau trio, sau quad”, spune ea.

Căutarea completă a unei alte persoane înseamnă că intri într-o relație în pierdere, ceea ce nu dorești să înceapă lucrurile. „Dacă v-ați regăsit pe toți în persoana respectivă, se va simți mult mai adânc decât trebuie, dacă situația nu se rezolvă”, spune Ward. Însă ea repede arată că există o diferență între a te simți complet și a te simți acasă cu un partener.

Citește și:

Featured foto by Roman Samborskyi via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.