Setari Cookie-uri

Pentru îndrăgostiții cu simțul umorului: 5 cadouri funny de Valentine’s Day

Cuplurile de îndrăgostiți au ocazia să facă schimb de cadouri pe 14 februarie, dată la care se sărbătorește iubirea. Pentru asta, noi am ales cinci atenții amuzante de oferit celui iubit.

Cadourile de Valentine’s Day nu trebuie să fie neapărat folositoare. Că poți arăta că ții la cineva și dacă îl faci să râdă și să aibă ceva momente bune. Iar un dar caraghios va aduce, cu siguranță, câteva zâmbete. Pentru că ne place să credem că cei care împart o idilă au ajuns să se cunoască foarte bine, credem că se știe deja când cineva are simțul umorului sau nu, si dacă va gusta o glumă. Așa că, iată mai jos câteva sugestii că cadouri amuzante de oferit de Ziua Îndrăgostiților.

Căni personalizate de Ziua Îndrăgostiților

Un cadou cu care nu poți da greș de Valentine’s Day ar fi un set de căni personalizate pentru cuplu. Se pretează pentru cuplurile care adoră să ia micul-dejun împreună, de la care o cafea nu lipsește. Este câte una pentru el, și pentru ea, având un mesaj amuzant pe care scrie ori Mr., ori Mrs, - adică Domnul sau Doamna. Setul vine la pachet cu două bucăți.

Citește și:

Le poți comanda aici

Cravată haioasă Love

Pentru domnii care gustă și ideile mai îndrăznețe, ar fi o idee tare simpatică să li se ofere de Valentine’s Day o cravată cu multe inimioare. Una pe care scrie Love, cât mai strident și cât mai colorat. Este caraghioasă, tinerească și de efect pentru zilele când se sărbătorește dragostea.

O poți comanda aici

Clopoțel de masă pentru sărut

Cum ar fi să poți suna un clopoțel și să primești un sărut la cerere? Se poate, pentru că există un clopoțel de masă Ring for a Kiss, care va amuza ambii parteneri în egală măsură. Nu mințim că este ceva practic, dar sigur va distra - plus că se obține și un pupic!

Îl poți comanda aici

Set pentru vin doi îndrăgostiți

Dacă ambii parteneri consumă vin - la ocazii, la cină, la diverse evenimente organizate acasă - atunci ar fi recomandat să existe în casă un set cu accesorii pentru vin. Acesta conține un tirbușon și un dop pentru sticla de vin cu inserții din gumă pentru a izola aroma vinului. Realizate din material metalic sunt decorate în tematică Valentine’s Day. Sunt ambalate într-o cutie neagră cartonată.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Șorțuri de bucătărie

Pentru cuplurile de îndrăgostiți cărora le place să gătească împreună există o variantă de cadou cel puțin interesantă. Și aici ne referim la șorțurile de bucătărie personalizate cu siluete caraghioase. Cu imprimeu haios, aceste halate vor transforma experiența gătitului într-una extrem de funny!

Le poți comandă aici

foto: By George Rudy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.