Setari Cookie-uri

Patru moduri prin care îți poți întări relația de cuplu cu ajutorul limbajelor iubirii

Fiecare dintre oameni are un limbaj preferat al iubirii.

Poate fi vorba de cuvinte, atingeri, timp de calitate, daruri și acte de ajutor. Neînțelegerile dintre parteneri apar adesea din cauza faptului că cei doi nu își cunosc limbajele iubirii și nu își comunică iubirea pe înțelesul celuilalt. Iată patru moduri în care poți pune limbajele iubirii să lucreze în favoarea cuplului tău.

1. Discută despre modurile de exprimare ale limbajului iubirii preferat

Fă o listă cu acțiunile, cuvintele și gesturile specifice pe care ai dori ca partenerul să le utilzeze pentru a-și exprima iubirea. Poate fi vorba de atingeri, mai multe vorbe de iubire, mai mult ajutor în îndeplinirea sarcinilorr legate de gospodărie sau de mici atenții și cadouri oferite fără vreun prilej special.

2. Selectează o acțiune sau comportament specifice

Citește și:

După ce ai completat lista, alege o singură acțiune sau comportament pe care ai dori ca partenerul tău să îl arate mai des fața de tine. Poate fi vorba de ceva zilnic sau săptămânal.

Reține însă faptul că acel gest sau comportament trebuie să îi facă și lui plăcere. Altfel, acesta nu îți va satisfice nevoile în mod spontan, creative și cu plăcere ci va percepe respective acțiune ca pe o corvoadă care îl apasă. Orice obicei este mai ușor de adoptat dacă vine la pachet cu o doză bună de bucurie și plăcere.

3. Oferă la rândul tău ceea ce ceri și fă-o cu iubire

Orice mod alegi să îți manifești iubirea față de partenerul tău trebuie să fie unul care te bucură. Atunci când îi oferi ceva – un cadou, o vorbă, o mângâiere, încarcă acel ceva cu toată iubirea și oferă-l cu grație și din toată inima.

Citește și:

Amintește-ți de primele zile ale relației voastre, de bucuria și entuziasmul de atunci, și astfel vei reuși să îi transmiți partenerului tău faptul că ești alături de el din tot sufletul.

4. Adaugă mai multe obiceiuri și acțiuni

Nu vă sfiiți să folosiți mai multe gesture și comportamente pentru a vă arăta iubirea. Cu cât veți fi mai centrați în inimile voastre și conectați la energia iubirii, cu atât aceste gesture vor veni mai ușor și mai natural. Păstrează elemental surpriză pentru că acesta dă un aer de autenticitate și grijă reală față de partener.

Featured foto by 4 PM production via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.