Setari Cookie-uri

Cadouri perfecte pentru el!

Se apropie ziua de naștere a partenerului tău și încă nu știi ce cadou își dorește? Iată câteva idei de cadouri cu care nu vei da greș!

Atunci când vine vorba de cadouri, bărbații sunt mai complicați decât femeile. Pentru noi este suficient un buchet de trandafiri roșii și o ciocolată pentru a ne aduce zâmbetul pe buze, însă când vine vorba de sexul masculin, încep problemele. Dacă iubitul tău nu este genul de persoană care să spună clar ce își dorește de ziua lui, atunci te va pune în dificultate. Am trecut toate prin asta, prin momentul în care nu știm ce să îi cumpărăm partenerului de viață. Astfel, m-am gândit să vă arăt câteva cadouri cu care este imposibil să dai greș.

5 cadouri pentru el cu care este imposibil să dai greș!

Ceas de mână automatic DOM

Un cadou potrivit pentru orice bărbat este un ceas. Indiferent dacă îl va purta zilnic sau doar la evenimentele importante, un ceas nu trebuie să lipsească niciunui bărbat. Acesta oferă o doză de eleganță, de mister și carismă. Ceasul DOM este rezistent la apă, are o curea neagră și încuietoare tip clips.

Citește și:

Ceasul poate fi comandat aici.

Brățară fitness

Dacă iubitul tău este o fire sportivă, o brățară fitness este potrivită pentru el deoarece poate observa timpul pe care îl petrece făcând mișcare. Aceasta se activează prin bluetooth și se încarcă prin USB.

Brățara fitness poate fi comandată aici.

Parfum

Un parfum este mereu potrivit pentru un bărbat. Acesta poate să fie ales în funcție de personalitatea lui, de stilul de viață pe care îl are și în funcție de ceea ce transmite celor din jur. Dacă totuși nu ești hotărâtă ce fel de parfum i s-ar potrivi, îți recomand parfumul Guess 1981 Los Angeles. Mirosul său este imposibil să nu fie plăcut de partenerul tău de viață. În plus, aspectul sticluței parfumului transmite putere, eleganță și rafinament.

Citește și:

Parfumul poate fi comandat aici.

Minge de fotbal

În cazul în care iubitul tău este pasionat de fotbal, o minge îl va face extrem de fericit. Ce îi poate face mai fericiți pe bărbați decât ieșitul la un meci de fotbal alături de prietenii lui? Această minge de fotbal de la Adidas este confecționată din material sintetic, iar imprimeul pe care îl are este chiar logo ul firmei.

Mingea poate fi comandată aici.

Portofel

Bărbații au nevoie de un portofel care să arate elegant, dar în același timp cât se poate de masculin. Indiferent de locul în care se află, acesta va putea scoate cu mândrie portofelul din buzunar și îi va oferi o doză de eleganță. Acest portofel de la Fossil este confecționat din piele naturală și are un sistem de securizare RFID Derrick. Are buzunare speciale pentru card, dar și buzunare interioare suplimentare. Dacă nu știi ce cadou să îi faci iubitului sau partenerului tău de viață, acest portofel poate fi salvarea ta! Este imposibil să dai greș cu acesta.

Citește și:

Portofelul poate fi comandat aici.

Foto Roman Samborskyi/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.