Setari Cookie-uri

4 metode: Spune-i te iubesc fără să i-o spui

O relație de cuplu este ca o casă: după ce ai construit-o, o poți înfrumuseța în fiecare clipă.

Nu știu dacă există vreo ființă pe acest Pământ care se poate sătura să audă te iubesc din partea persoanei iubite. Chiar și așa, viața de cuplu poate fi animată și menținută vie găsind modalități de a i-o spune fără a folosi neapărat aceste cuvinte.

O relație de cuplu este ca o casă. După ce ai construit-o, o poți înfrumuseța în fiecare clipă, făcând-o mai durabilă și mai primitoare pentru ambii parteneri.

1. Vino în întâmpinarea nevoilor și dorințelor lui.

Este plăcut atunci când el îți ghicește gândurile și face un anumit gest pe care ți-l dorești fără să fie nevoie să i-o ceri. Imaginează-ți că și el se va bucura de același lucru. Intuiția ta feminină îți va spune cu precizie ce anume poți să faci pentru a-i arăta că ești prezentă în relație și că te interesează persoana lui.

Citește și:

2. Găsește o cale de mijloc.

Evit să folosesc cuvântul compromis însă găsirea unei soluții care funcționează pentru amândoi în loc să fii inflexibilă și să vrei întotdeauna ca lucrurile să se desfășoare așa cum vrei tu, poate fi un minunat mod de a-i spune că îl iubești fără să folosești cuvinte.

3. Surprinde-l cu o cină romantică.

Da, este minunat ca bărbatul să ne facă surprize, să ne arate că ne adoră și ne răsfețe. Putem face și noi același lucru, mai ales dacă vine din inimă și fără așteptări. Și bărbații au nevoie să se simtă apreciați și doriți iar asta este cu atât mai incitant cu cât vine de la o femeie care este stăpână pe ea și conștientă de valoarea ei. Va aprecia gestul tău și va avea grijă să se revanșeze fără ca tu să i-o ceri.

Citește și:

4. Lasă-i bilețele.

Intr-o lume în care totul este pe computer, un bilețel scris de mână, cu iubire, este cu atât mai special și mai bine venit. Aceasta este excepția de la regulă, în care poți folosi cele două cuvinte magice, te iubesc. Sau îți poți imaginația la lucru și compune un mesaj scurt dar fierbinte care îl va face să se grăbească să se întoarcă acasă cu nerăbdare și să fie din nou în brațele tale.

Featured foto by nd3000 via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.