Setari Cookie-uri

Patru pași pentru a ieși dintr-o relație toxică

Fiecare relație ne învață ceva, chiar și atunci când este tumultoasă.

Insă dacă refuzăm să vedem lecția sau o intuim dar continuăm să ne complacem într-o situație care nu ne onorează, atunci relația devine o piedică în calea împlinirii destinului nostru.

Iată patru pași pentru a ieși dintr-o relație toxică.

1. Vezi situația așa cum este.

Fă o listă cu plusurile și minusurile relației. Una este să te gândești la ce nu merge și alta este să vezi negru pe alb în fața ochilor. Ia-ți timp pentru tine, o foaie de hârtie și un fix și fă două colone, una cu plusuri și alta cu minusuri. In cazul în care încă te păcălești și îți spui că totul este bine, lista te va ajuta să vezi realitatea așa cum este și să îți dai seama dacă merită să rămâi în relație sau nu (probabil că nu).

2. Ascultă-ți sufletul.

Citește și:

Sufletul tău știe cel mai bine dacă este cazul să rămâi sau să pleci. Mintea, pe de altă parte, poate fi animată de diverse motivații. Una dintre ele poate fi frica—de singurătate, de reacția lui, de schimbarea din viața ta. Alta poate fi faptul că nu este ușor să recunoști că te-ai înșelat în privința lui pentru că te face să te îndoiești de propriul discernământ și putere de judecată. Apoi mai există atașamentul și obișnuința. Sufletul nu ține cont de nici unul din aceste aspecte și știe drumul bun pentru tine.

3. Descoperă-ți pasiunea.

Atunci când ne descoperim pasiunea și scopul vieții devine imposibil să ne complacem în situații sau relații care nu ne onorează. Vibrăm de energie și entuziasm pe care le punem în slujba idealului nostru și nu mai suntem dispuse să irosim nici o secundă prețioasă cu oameni sau situații care nu își mai rolul în viața noastră.

Citește și:

4. Inconjoară-te cu oameni pozitivi.

Chiar dacă nu reușești încă să te rupi de relație, începe să petreci din ce în ce mai mult timp cu oameni pozitivi, care cred în tine. Astfel, vei începe să îți crești vibrația, să devii conștientă de valoarea ta, să îți amplifici stima de sine și să ai încredere că te așteaptă ceva mai bun.

Featured foto by fizkes via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.