Setari Cookie-uri

Lasă-ți sufletul să trăiască cele 3 legi sacre ale iubirii

Dragostea nu e un lac liniștit, e o mare învolburată care te provoacă și te transformă în cea mai bună versiune a ta

Se spune că atunci când îți vei întâlni sufletul pereche vei ști după liniștea asurzitoare care se va așeza pe lume. Vei ști că ți-ai găsit jumătatea atunci când sufletul tău nu se va mai teme de necunoscut și va aelege singur să dea examenele pe care i le-a pregătit Universul. Chiar dacă uneri pare că sufletul pereche e atât de departe, mai devreme sau mai târziu vă veți găsi drumul unul către celălalt.

Până acolo, iată cele mai importane legi ale iubirii pe care trebuie să le înveți, să le trăiești și să le interiorizezi.

Foto StunningArt/ Shutterstock

Legile iubirii

  1. Dragostea îmbracă formele de care ai nevoie, nu cele pe care le vrei

Știu că atunci când se gândesc la dragoste, cei mai mulți își imaginează dragostea romantică, ideală, nunta perfectă, căsnicia perfectă. Adevărul este că, din fericire, dragostea intră în viețile noastre îmbrăcând forma iubirii de care avem cea mai mare nevoie. Acest lucru nu înseamnă, desigur, că nu poate veni și în haina unui partener de cuplu, dar de multe ori, vine ca răspunsuri subtile ale Universului la nevoile pe care poate nu le conștientizăm. O astfel de dragoste poate veni în forma unei prietenii, poate veni din partea familiei, poate veni de la un copil sau de la un animal de companie. Tot ce ai de făcut este să nu impui limite iubirii și să o primești în viața ta sub forma în care a ales Universul să o trimită.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.