Setari Cookie-uri

3 metode de a conviețui cu partenerul în perioada pandemiei (chiar și când nu vrei să-l mai vezi!)

Pandemia, în mod particular perioada de lockdown, ne-a pus pe toți față în față cu o oglindă a adevărului. Chiar și în relații.

Cunoaștem toți, sau măcar am auzit despre cel puțin un cuplu care s-a despărțit sau chiar a divorțat în timpul izolării. Cumva, pe bună dreptate. Când eșți nevoit să locuiești 24/7 cu cineva, fie faci copii, fie ajungi să descoperi mai multe trăsături ale celuilalt, nu neapărat toate bune. Fie ambele ;).

Ce e de făcut dacă îți iubești partenerul, dar câteva articulații ale relației au început să scârțâie de la prea mult stat împreună.

1. Dragostea e câteodată surdă

Este probabil cel mai bun sfat pe care l-am primit de la bunica.

Să mă prefac surdă mă ajută chiar și în timpul unui scandal major. Un simplu "Poftim, ce ai spus? Nu te-am auzit!" îl forțează pe cel din fața ta să se gândească de două ori înainte de a repeta o eventuală jignire, un ultimatum sau orice cuvânt care te-ar putea răni.

Citește și:

Așa, mai într-o ureche, iubirea poate suna mai melodios.

2. Trăim o situație unică! Nu lua decizii în baza felului în care te simți acum!

Dacă tu eșți la capătul nervilor și spui și faci lucruri pe care nu le-ai spune și nu le-ai face în mod normal, înseamnă că și el este într-o situație similară.

Nu-l judeca prea aspru pentru tot ce se întâmplă acum, nu sunt condiții normale și nu este trăsătura dominantă care îl definește. Pe de altă parte, fii conștientă că anumite lucruri, precum violență fizică sau verbală, sunt interzise în orice situație, pandemie ori ba!

3. Vorbește despre cum te simți!

În loc să colecționezi frustrări și cuvinte nespuse, mai bine alege un moment bun pentru a te deschide și a vorbi despre cum te simți.

Citește și:

Când spun "un moment bun" mă gândesc la o seară plăcută, când sunteți amândoi relaxați, dispuși la vorbe și la compromisuri și aveți dorința și răbdarea de a asculta unghiul celuilalt.

Amintește-ți! Nu există relații perfecte, există oameni care vor că lucrurile să meargă și sunt dispuși să investească în relațiile lor!

Featured foto by Victoria Chudinova via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.