Setari Cookie-uri

5 gesturi mărunte care îți vor consolida relația

O relație funcționează de la sine la început însă, odată ce pasiunea se mai domolește, necesită un efort sustinut, conștient din partea ambilor parteneri pentru a da roade frumoase. Astăzi va propun câteva gesturi mărunte de afecțiune care îi pot arată partenerului afecțiune și pot consolida pe termen lung relația voastră.

1. Da o mâna de ajutor chiar dacă nu ți se cere

Toată lumea are nevoie de ajutor. Unii nu conștientizează, alții nu o spun cu voce tare iar o a treia categorie nu prețuiește ajutorul decât dacă acesta vine din proprie inițiativa. Indiferent în care dintre cele trei situații se află partenerul tău, o mâna de ajutor va fi apreciată cu siguranță!

2. Oferă consolare și empatie

O zi grea la birou, o problema personală în familie sau pur și simplu o zi proastă se poate îndulci în brațele partenerului dispus să asculte fără să judece. Uneori o vorba bună sau o ureche răbdătoare valorează mai mult decât orice altceva.

3. Anunță când ești în toane proaste și pusă pe ceartă

Cu aceasta avertizare (atentie, sa nu sune a amenintare!), s-ar putea să eviți un scandal atunci când celălalt știe că dispoziția ta proastă nu are legătură cu el.

Citește și:

4. Apreciază când ai ce!

Oricine răspunde bine la cuvinte de laudă. În plus, ai o șansă mai mare să vezi repetându-se un comportament de apreciat, atunci când te manifești cu voce tare chiar dacă ție ti se pare că ești vizibil încântată de respectivul gest.

5. Fă mici surprize celui drag!

Poate e o carte pe care și-a propus să o citească, o excursie de weekend sau să speli tu vasele în această seară. Orice gest mărunt, spontan, venit din inima are șanse mari să aducă fericirea și recunoștință celui drag.

Featured foto by Bricolage via Shuttetrstock

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.