Setari Cookie-uri

4 trucuri prin care îl poți impresiona pe iubitul tău

Trăim vremuri agitate, în care este foarte ușor să ne concentrăm pe grijile de zi cu zi în detrimentul persoanelor de lângă noi.

Dacă ai simțit și tu asta, poate că vrei să-i arăți iubitului tău că-i ești alături, indiferent de cât de tulburi au fost ultimele luni. Poate că ziua lui de naștere a fost acum trei luni, iar aniversarea relației voastre a fost serbată într-o zi de iarnă. Să nu mai spunem că au rămas câteva luni bune până la Crăciun.

Să fie asta o problemă? Dimpotrivă: un cadou fără nicio ocazie calendaristică va impresiona mult mai mult. Gândește-te că, după o zi lungă de serviciu, el nu se așteaptă decât la câteva ore libere, la finalul cărora se va odihni. Cum ar fi, însă, ca imediat ce a ajuns acasă (sau s-a delogat), să primească un dar care să încununeze afecțiunea pe care i-o porți?

Mai jos, ți-am pregătit câteva idei de cadouri personalizate pe ghizbi.ro. De ce această alegere? Pentru că ne dorim ca tu să-i spui o poveste omului drag: povestea voastră.

Citește și:
  1. Plachete de plexiglas

Formatul elegant al acestui cadou îl face și un bun ornament, pe care-l poți pune pe noptiera lui. Astfel, el își va aminti zi de zi cât înseamnă pentru tine relația pe care ați construit-o. Poți alege o plachetă cu o formă standard sau, de ce nu, una care se aseamănă cu o inimă. Pe suprafața de 15 x 18 cm ai libertate deplină de personalizare… și nu se rezumă doar la numele voastre. Dacă ți se pare că un mesaj original vă surprinde relația mai bine, poți să-l propui în detaliile comenzii și va deveni realitate!

  1. Rame inedite

Sunt confecționate tot din plexiglas, dar îți permit să și inserezi o fotografie reprezentativă pentru voi. Imaginea care însoțește textul (din nou, cu totul la alegerea ta) nu va face decât să sublinieze dragostea pe care vrei s-o exprimi. Un instantaneu din timpul relației voastre este mai mult decât imortalizarea unui moment, este un simbol pentru tot ceea ce ați trăit împreună.

Citește și:
  1. Seturi de scris

Gândește-te la motivele pentru care-ți admiri iubitul. Cu siguranță ți-au venit în minte profesionalismul și eleganța de care poate da dovadă. Ce cale mai bună să scoți aceste calități în valoare decât printr-un set de scris rafinat, din palisandru? Penarul poartă un mesaj ce poate fi modificat la alegerea ta, iar pe pixul și stiloul incluse, îi poți inscripționa numele sau inițialele, Astfel, de fiecare dată când trebuie să se ocupe de documente oficiale sau să-și noteze informații, își va lua un moment să se gândească la cât înseamnă cu adevărat pentru tine.

  1. Trofee!

Una dintre cele mai puternice dorințe pe care le avem este aceea de a ne fi recunoscute meritele, atât profesionale, cât și personale. În plan concret, te poți îndrepta către un trofeu - în acest fel, iubitul tău va ști întotdeauna cât îi apreciezi eforturile și calitățile. Ca și în cazul celorlalte cadouri, amănuntele pot fi alese chiar de tine. Fixă este doar forma trofeului - tu ai libertatea deplină de a-ți exprima sentimentele.

Citește și:

Așadar, indiferent dacă este o ocazie festivă sau nu (și cu atât mai mult dacă nu), ai oportunitatea de a-ți surprinde partenerul cu daruri făcute special de tine și special pentru el.

Imagine de Michael Schwarzenberger de la Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.