Setari Cookie-uri

Mercur Retrograd: 3 Zodii care își vor întâlni sufletul pereche în următoarea perioadă

Mercur Retrograd vine cu surprize de tot felul pe plan sentimental. Unele zodii vor avea ocazia să își repare greșelile vechi din cuplu. Altele, însă, își pot găsi sufletul pereche.

Pe 14 octombrie, la 4:05 ora României, Mercur și-a început mișcarea retrogradă în Scorpion și va termina acest proces în zodia Balanță, pe 4 noiembrie. Această perioadă vine pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat.

De data aceasta ne îndreptăm atenția asupra vieții sentimentale și discutăm despre 3 zodii norocoase care au ocazia să își întâlnească sufletul pereche în această perioadă. Iată care sunt aceste semne zodiacale:

Taur

Cuvântul care te definește în această perioadă: energie pozitivă

Sfatul Universului pentru tine: Nu mai lupta împotriva destinului. Permite-i divinității să îți arate ce are pregătit pentru tine.

Semne zodiacale compatibile: Balanță, Scorpion, Pești.

Citește și:

Acest Mercur Retrograd poate face ca dinamica și comunicarea din cadrul relațiilor pe care le ai cu oamenii din jurul tău să se simtă tensionate sau confuze; cel mai bun mod de a contracara acest lucru este găsirea unui punct comun - și acest lucru este aplicabil și dacă ești în căutarea unui partener de cuplu.

Ai ocazia să întâlnești o persoană cu adevărat specială în următoarea perioadă - poate fi vorba despre cineva care deja se află în viața ta, foarte drag sufletului tău, însă căruia nu i-ai acordat atenția potrivită. Lucrurile se vor schimba după o întâmplare interesantă.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.