Pe 14 octombrie, la 4:05 ora României, Mercur și-a început mișcarea retrogradă în Scorpion și va termina acest proces în zodia Balanță, pe 4 noiembrie. Această perioadă vine pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat.

De data aceasta ne îndreptăm atenția asupra vieții sentimentale și discutăm despre 3 zodii norocoase care au ocazia să își întâlnească sufletul pereche în această perioadă. Iată care sunt aceste semne zodiacale:

Taur

Cuvântul care te definește în această perioadă: energie pozitivă

Sfatul Universului pentru tine: Nu mai lupta împotriva destinului. Permite-i divinității să îți arate ce are pregătit pentru tine.

Semne zodiacale compatibile: Balanță, Scorpion, Pești.

Acest Mercur Retrograd poate face ca dinamica și comunicarea din cadrul relațiilor pe care le ai cu oamenii din jurul tău să se simtă tensionate sau confuze; cel mai bun mod de a contracara acest lucru este găsirea unui punct comun - și acest lucru este aplicabil și dacă ești în căutarea unui partener de cuplu.

Ai ocazia să întâlnești o persoană cu adevărat specială în următoarea perioadă - poate fi vorba despre cineva care deja se află în viața ta, foarte drag sufletului tău, însă căruia nu i-ai acordat atenția potrivită. Lucrurile se vor schimba după o întâmplare interesantă.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: