Setari Cookie-uri

Un lucru important pe care toți îl uităm: relațiile ar trebui să fie reale, nu perfecte

Oamenii au nevoie de realitate. De emoții reale, sentimente reale, iubire reale. Nimic perfect. Ce ar fi perfect într-o relație în care ai propriile tale convingeri despre o iubire perfectă în timp ce partenerul tău are idei diferite cu privire la perfecțiune?

Doar atunci când veți reuși să treceți peste provocările voastre, veți crește și vă veți maturiza în urma acestor experiențe, iar relația voastră va deveni reală. Sinceră.

Trebuie să acceptăm că avem defecte, să renunțăm la măști, să ne dezgolim sufletele și să arătăm cine suntem cu adevărat. Să ne lăsăm pasiunile să vorbească. Să fim noi înșine - vulnerabili, sinceri, deschiși.

Este momentul să trăim cu adevărat

De prea multe ori ne temem că dacă ne arătăm adevărata noastră față, nu mai suntem făcuți. De aceea purtăm atâtea măști - pentru că vrem să ne integrăm, să fim interesanți, să ne facem plăcuți. Însă aici se pierde autenticitatea - ne pierdem pe noi și tindem să devenim monotoni și docili. Ajungem să fim că toți ceilalți.

Citește și:

Nu vei fi cu adevărat fericit decât dacă ești autentic.

Oare de ce oamenii caută o relație perfectă?

Este înrădăcinat în noi de la o vârstă fragedă că doar perfecțiunea ar trebui să ne bucure. Cu toții simțim că merităm ce este mai bun, că avem nevoie de un partener perfect, însă aceasta nu este realitatea în care trăim. De ce să ai nevoie de un partener perfect dacă tu nu ești perfectă? Dacă nimeni nu este perfect?

Caută pe cineva care înțelege că perfecțiunea poate fi fugărită, însă niciodată atinsă. A fi autentic este ceea ce contează cu adevărat.

Uită de idealuri și lucrează la realitatea ta.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.