Setari Cookie-uri

Cadouri inedite pentru femeia din viața ta

Cele mai în trend cadouri pentru femei.

Femeia din viața ta merită tot ceea ce este mai frumos și mai bun din lume și știm cât de dificil este să alegi cadoul perfect. Te pierzi printre parfumuri, palete machiaj, rochii și accesorii și nu te poți hotărî care este varianta câștigătoare. Fie că vrei să cumperi un cadou pentru soție, mama, sora sau cea mai bună prietenă a ta, un astfel de dar trebuie să o bucure și să fie în ton cu personalitatea ei.

Indiferent că vei alege cadouri practice, care să-i fie de folos în viața de zi cu zi, precum o perie rotativă de păr sau un încărcător wireless, fie că vei opta pentru daruri mai elegante, precum bijuterii sau parfumuri, o listă care să te inspire îți va fi de folos atunci când vei pleca la cumpărături.

Bijuterii

Bijuteriile vor fi mereu un cadou minunat pentru femeia din viața ta. Îi poți alege un colier sau poți miza pe o brățară care să conțină pandantive rotunde cu inițialele ei. Te asigurăm că își va dori să o poarte zilnic. Desigur, în loc de brățară poți opta pentru un lănțișor subțire din aur alb care va arăta perfect cu orice ținută și îi va oferi un plus de rafinament. O altă bijuterie foarte dorită de către femei sunt cerceii, acum fiind în tendințe cei personalizați cu semnul zodiacal, dar și ceasurile, care pot fi cu pietre încastrate sau cu brățări metalice.

Citește și:

Cosmetice și accesorii îngrijire personală

Cosmeticele și machiajele rămân printre preferatele doamnelor și domnișoarelor. Dacă știi parfumul care îi place sau pe care și-l dorește cu ardoare, atunci ai scăpat de grija unui cadou perfect. În schimb, dacă nu cunoști foarte bine gusturile în materie de esențe, îți recomandăm să alegi ori un scrub de corp însoțit de o loțiune, fie o paletă de machiaj, un rimel și un ruj. Încearcă să găsești culori pale, precum bej, maro și roz, tocmai pentru a le putea folosi în combinație cu preferatele ei. De asemenea, o perie rotativă sau un ondulator se pot dovedi excelente pentru un cadou minunat.

Portofel sau geantă din piele

Femeile sunt înnebunite după gențile mari din piele și după portofele. Așadar, dacă te vei decide pentru un astfel de cadou, caută o poșetă tip shopper cu un compartiment spațios și cu o curea care să fie ajustată cu ușurință și în funcție de lungimea dorită. De asemenea, ar fi de preferat ca o astfel de geantă să aibă și un mic portfard. Astfel, viitoarei deținătoare îi va fi mult mai ușor să își găsească rapid rujul sau oglinda în caz de urgență.

Citește și:

O pătură merinos

Pentru că ne aflăm în sezonul rece, nimic nu poate fi mai plăcut decât să te trezești dimineața într-un nor pufos sau să-ți savurezi cafeaua și paginile cărții preferate învelită într-o pătură călduroasă și moale. Așadar, îți garantăm că o pătură cu fir gigant de merinos va fi un cadou extrem de apreciat. De asemenea, poate fi folosită ca obiect de design pentru a crea o atmosferă primitoare și confortabilă.

patura merinos

Lumânări parfumate și obiecte decorative

Niciunei femei nu îi va displăcea să primească un set de lumânări parfumate sau obiecte decorative pentru casă. Gama de unde poți alege este foarte variată, de la vaze, oglinzi până la aviziere alb/ negru sau ceasuri din lemn. De asemenea, o poți surprinde cu un felinar superb din lemn, care să funcționeze cu o lumânare led, sau o plantă decorativă, care îi va înfrumuseța camera de zi.

Citește și:

În plus, dacă este pasionată de tehnologie, ai o mulțime de accesorii pe care i le poți oferi cadou, de la căști până la mini imprimante pentru telefon. De asemenea, un obiect extrem de căutat în aceste zile pentru a fi dăruit este un dispozitiv inteligent de localizare tip breloc, care cu ajutorul unei aplicații poate urmări unde se află acest disc conectat prin bluetooth la telefon. Astfel, va găsi mult mai ușor cheile de la casă sau mașină, portofelul, precum și orice alt obiect ce permite conectarea cu discul cu ajutorul inelului de prindere.

Sursă foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.