Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii în iubire în luna martie 2021. Te numeri printre ele?

Acestea sunt cele mai norocoase zodii în iubire în luna martie. Află dacă și tu te numeri printre ele. 

Luna martie ne oferă posibilitatea de a ne întoarce fața către iubire. Avem ocazia să întâlnim persoane noi, să rezolvăm problemele din viața de cuplu, să facem compromisuri, să dărâmăm zidurile pe care le-am construit în jurul inimilor noastre și să iubim cu adevărat. Dintre toate zodiile, trei sunt cu adevărat norocoase când vine vorba despre viațasentimentală. Află care sunt acestea:

Rac

Vei avea planuri de călătorie de făcut pentru această lună; Universul îți scoate în cale câteva oportunități frumoase pe plan profesional, oferindu-ți astfel posibilitatea să te dezvolți în carieră și să înveți lucruri noi. Partenerul de cuplu îți este alături și te susține necondiționat. Chiar dacă a trecut Ziua Îndrăgostiților, iubirea pare să fie la ea acasă în ceea ce te privește. Simți că ești în al nouălea cer; ți-ai întâlnit sufletul pereche și te simți mai bine ca niciodată.

Citește și:

În cazul în care ești singură, ai ocazia să întâlnești câteva persoane speciale; nu uită care sunt lucrurile pe care ți le dorești de la un partener de cuplu. Rămâi focusată pe acestea și vei face alegerile potrivite.

Scorpion

În luna martie astrele sunt foarte darnice cu ține, draga mea născută în zodia Scorpion. Universul îți va aduce numeroase surprize pe plan sentimental și spiritual. Vei avea ocazia să întâlnești oameni noi, interesanți, care îți vor fi ghizi în următoarele luni, poate chiar ani.

Amintirile din trecut pot scoate la iveală probleme încă nerezolvate, pe care le-ai tot amânat; ei bine, acum este momentul să încerci să te vindeci cu adevărat și să depășești aceste situații dificile odată pentru totdeauna. În loc să eziți să faci din nou aceleași greșeli, îmbrățișează oportunitatea de a corecta lucrurile și de a le remedia astfel încât să poți merge mai departe cu viața ta.

Citește și:

Pești

Este posibil ca în luna martie să te simți puțin legată de trecut; sufletul tău va simți o puternică atracție asupra lucrurilor care s-au întâmplat, iar aceste stări și emoții te vor conecta mai mult cu partenerul de cuplu. Tot ce vei simți în această perioadă te va ajuta să experimentezi diverse situații deoarece vor deveni o realitate tangibilă.

Când vine vorba de iubire, astrele pun mare accent pe comunicare. Deși legătura amoroasă poate rămâne misterioasă în continuare, relația ta va prospera mai mult ca oricând. Nu uita, însă, de tine. Este foarte important să îți păstrezi individualitatea și să continui să faci lucrurile care îți plac și care te fac fericită cu adevărat.

foto main jesadaphorn, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.