Setari Cookie-uri

Pentru iubirea adevărată lupți cu tot sufletul tău. Să pleci nu este o opțiune 

Nu renunța la dragoste. Luptă pentru ea cu toată inima ta.

În orice relație de iubire adevărată partenerii trebuie să lupte clipă de clipă pentru ca dragostea dintre ei să reziste testului timpului. Iubirea vine ușor, însă poate pleca la fel de ușor - menținerea ei vie pentru o veșnicie este partea cu adevărat dificilă (și extrem de importantă).

În timp ce arătăm tot ce este mai frumos atunci când iubim, dragostea poate scoate la iveală și urâtul din sufletul nostru. Ne lasă cu răni adânci și vulnerabili și doar un partener matur, care știe ce înseamnă să iubești cu adevărat ne poate fi alături.

Când dispare îndrăgosteala, când fluturii din stomac se împuținează, când intervine rutina, atunci începe munca adevărată. Iar în momentele dificile, când lucrurile devin reale, argumentele dureroase își pot face apariția cu ușurință. Și aici trebuie să fii dispusă să le depășești în loc să îți iei hainele și să pleci - în astfel de momente îți dai seama ce înseamnă să iubești cu adevărat.

Iubirea este dincolo de faza inițială

Citește și:

Faza inițială este reprezentată de acele câteva săptămâni (poate chiar luni) de la început. Însă pe măsură ce descoperi mai multe despre partenerul de cuplu, vor apărea "turbulențe". Și din când în când ajungi la argumente. Toate discuțiile serioase, uneori dureroase, sunt importante pentru că în astfel de momente construiești cu adevărat la relație, îți descoperi partenerul de cuplu și îl accepți pentru ceea ce este.

Într-o relație adevărată există angajament: atât unul față de celălalt, cât și față de relație

Este ușor să abandonezi atunci când lucrurile devin grele. Într-o relație de lungă durată este important ca ambii parteneri să fie pe aceeași lungime de undă și să se confrunte împreună cu problemele. Iubirea oferă puterea de a supraviețui furtunilor. Când îți iei un angajament în dragoste, găsești modalități de a înota până și în cele mai tulburi ape.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.