Setari Cookie-uri

7 Întrebări pe care să i le pui iubitului tău înainte de despărțire

Atunci când lucrurile nu mai merg bine într-un cuplu, apar întrebările, se caută motivele și cauzele, dar totodată cel puțin unul dintre parteneri încercă să îndrepte lucrurile. Dacă simți că ai trecut deja prin toate acestea, dar relația încă nu s-a schimbat suficient încât să te simți fericită, îți propunem o serie de întrebări ale căror răspunsuri te vorajută să iei o decizie cât mai echilibrată privind relația în care te afli.

Dacă ai încercat să resuscitezi deja legătura cu partenerul tău, ai încercat să comunici tot ceea ce te deranjează și te face nefericită, dar nu ai resuit, prpbabil că ai ajuns deja să te gândești la despărțire. Iată câteva întrebări care te vor ajuta să îți ordonezi gândurile și să fii mai aproape de cea mai bună decizie pentru tine.

7 întrebări pentru iubitul tău înainte de despărțire

Cum vezi relația noastră în viitor?

Deși poate că nu v-ați gândit la toate amănuntele, totuși unele direcții ar trebui să fie comune, cum ar fi: să locuiți împreună, să (nu) aveți copii, să va căsătoriți sau nu, poate să călătoriți în lumea întreagă etc.

Tot printre răspunsurile acestei întrebări se numără și felul în care vă dorti să va petreceți timpul liber (împreună sau separat, de exemplu poate el vrea să petreacă în special cu prietenii), dar și cum vă veți investi finanțele (investițiile acestea vizează și cuplul sau doar bunăstarea individuală?).

Citește și:

Te mai simți atras de mine? Dacă da, ce te atrage la mine și ce nu?

Rapunsurile par fi greu de dat, dar totuși este important să le conștientizăm într-o relație matură, sănătoasă. Atracția ar trebui să cuprindă un echilibru între cea fizică și psihică.

Te simți fericit în relația noastră?

O întrebare la care nici măcar nu trebuie să căutăm motivele, ci doar să răspundem sincer, cu da sau nu. Vă simțiți sau nu fericiți în relație?

Ce anume crezi că ar trebui să schimbăm în relația noastră ca armonia să reapară?

Identificarea nevoilor iubitului tău reprezintă un pas important pentru refacerea relației sau... pentru ruperea sa. Atunci când nu există nici măcar o direcție, este posibil ca partenerul fie să nu se fi gândit, fie să nu-i pese, iar în a doua situație simți cum încercă cu toate puterile să scape de întrebările tale, pe care le va cataloga în fel și chip.

Citește și:

Ce anume crezi că ar trebui schimbat ca eu să mă simt fericită în relația noastră?

Dacă ai încercat în mai multe rânduri să îi comunici nevoile tale, iar el nu a reținut nici măcar una... cu siguranță ceva nu merge deloc între voi doi.

Care este cel mai mare vis al tău?

Răspunsul la această întrebare te ajută să înțelegi dacă ai loc sau nu în viitorul iubitului tău, dacă rezonezi cu visul lui, dacă îl poți susține sau nu.

Mă iubești?

Primele secunde din răspunsul la această întrebare, adresată la final, când deja mintea lui este răvășită, poate chiar obosită încercând să caute răspunsurile cele mai bune la întrebările tale, ei bine primele secunde ale reacției iubitului tău îți spun adevărul, dincolo de cuvinte. Urmărește-l atent, limbajul trupului va fi foarte sincer!

Citește și:

Foto articol: Roman Samborskyi/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.