Setari Cookie-uri

10 Semne clare ca ai intalnit persoana potrivita pentru tine

Ne indragostim de mai multe ori in viata noastra. Insa nimic nu se simte asa cum simtim in momentul in care ne intalnim sufletul pereche. Nu doar iubirea este diferita, ci si sentimentul de a te simti iubit se schimba atunci cand ii oferi inima ta persoanei potrivite. 

Partenerul de cuplu va face tot posibilul sa iti demonstreze ca tu esti aleasa. Modul lui de a-si arata dragostea pentru tine va fi ceva ce nu ai mai experimentat pana acum. Iata 10 semne care te vor ajuta sa intelegi daca barbatul cu care esti acum este persoana potrivita pentru tine:

1. Esti foarte fericita atunci cand esti in preajma lui

Da, fericirea ta nu este responsabilitatea lui. Si nici invers. Insa el va incerca sa te faca fericita doar prin actiuni. Si totul va fi atat de natural, atat de simplu. El va fi sursa ta de fericire adevarata.

2. Va face tot posibilul sa se asigure ca esti bine

Se va asigura intotdeauna ca esti in siguranta. Pentru el, sa fii bine este prioritatea lui maxima. Nu te va pune in pericol niciodata si va incerca sa impiedice orice obstacol sa vina asupra ta.

3. Te va accepta pentru ceea ce esti

Nu te va judeca niciodata, nu te va critica si, cel mai important, nu va incerca sa te schimbe. Pentru ca pentru el esti perfecta asa cum esti. Va accepta fiecare aspect al tau - te va iubi cu bune si cu rele, cu calitati si defecte. Iti va intelege trecutul si nu te va judeca pentru ce ti s-a intamplat.

Citește și:

4. Sentimentele tale vor fi apreciate

Intotdeauna te va aprecia si va avea grija sa stii ca esti persoana potrivita. Intotdeauna se va gandi la sentimentele tale, la ce simti in anumite momente. Se va asigura ca datorita lui vei avea doar emotii pozitive, vei fi cu zambetul pe buze si vei fi fericita.

5. Va face tot posibilul sa petreceti timp impreuna

Se va asigura ca isi va gasi timp in programul lui ocupat pentru a fi alaturi de tine. Nu conteaza cat de agomerat este, indiferent de situatie, el va incerca sa isi gaseasca timp pentru a fi cu tine, pentru a face lucruri impreuna, pentru a face planuri pentru viitor. Vei fi o prioritate in viata lui.

6. Va fi alaturi de tine neconditionat

Daca esti cu persoana potrivita, o vei gasi langa tine ori de cate ori ai nevoie. Nu conteaza cand, de ce sau cum, va fi intotdeauna acolo pentru a te ajuta.

7. Va fi sincer cu tine

Citește și:

Nu va incerca sa te duca cu zaharelul. Si nici sa te minta. Daca exista ceva care il deranjeaza la tine, atunci va spune clar acest lucru. Nu se va ascunde dupa deget si va vorbi fara perdea - simplu si la obiect.

8. Va fi politicos nu doar cu tine... ci si cu oamenii dragi tie

Cand barbatul potrivit te iubeste, se va asigura ca nu este nepoliticos sau neprietenos cu oamenii dragi tie, cu cei care conteaza cel mai mult pentru tine. Prietenii tai vor fi si prietenii lui.

9. Iti va respecta limitele

Nu iti va depasi niciodata limitele pe care le impui in relatia voastra. El va sti cand sa te lase in pace si cand sa fie alaturi de tine. Limitele tale sunt la fel de importante pentru el ca limitele lui - si stie ca unele lucruri ar trebui sa ramana private.

10. Te va incuraja mereu

Va fi acolo pentru tine - te va sustine, te va incuraja, va fi cel mai mare fan al tau. Te va impinge sa iesi din zona de confort, sa crezi si tu in tine si sa lupti pentru ce iti doresti. Sa iti urmezi visurile si sa devii cea mai buna versiune a ta.

Citește și:

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.