Setari Cookie-uri

Cum atragi iubirea în viața ta în această toamnă

Ajută-ți sufletul pereche să te găsească deblocându-i drumul către tine. 

Un sfat foate important: simte emoțiile că și cum ai fi deja în acel loc al vieții tale în care îți dorești să ajungi. Vizualizează sufletul pereche în imaginația ta - cu cât este mai clar, cu atât mai bine.

Afirmații pe care le poți spune:

Sunt demnă de iubire necondiționată.

Dragostea este în viața mea.

Atrag iubirea pe care o merit.

Sunt pregătită să întâlnesc dragostea adevărată.

3. Practică recunoștința

A fi recunoscător te ajută să creezi un sentiment de înalta vibrație pe care îl trimitem în univers. Când suntem recunoscători pentru dragostea care există deja în viața noastră, ne simțim bine cu noi înșine ajungem să atragem mai multe lucruri frumoase. Aceasta este legea atracției și este la fel de reală ca legea gravitației. Nu punem la îndoială gravitația când ne ridicăm din pat dimineața - ea există. Atunci... să ne gândim la legea atracției în același mod, iar viața va fi extraordinară.

Citește și:

De fiecare dată când suntem cu moralul la pământ, geloși, frustrați sau avem tot felul de sentimente și emoții negative în sufletul nostru, trebuie să le recunoaște și să le lăsăm să plece. Puterea noastră constă în a observa aceste gânduri și a înțelege că avem două alegeri: fie le păstrăm în sufletul nostru și le permitem să ne apese, fie le acceptăm, însă le lăsăm să își continue drumul.

Atunci când practici recunoștința ajungi să te conectezi cu Universul, cu divinitatea.

Sfat: învață să practici recunoștința treptat. Zi de zi găsește câteva lucruri pentru care să fii recunoscătoare: o zi frumoasă, un răsărit superb, o cafea delicioasă, o masă sănătoasă, compania unei prietene, o veste bună, faptul că tu și oamenii dragi ție sunt sănătoși.

Citește și:

foto main: Valery Rybakow, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.