Setari Cookie-uri

7 Semne că relația voastră nu va dura

Un semn clar că relația voastră nu va dura este faptul că nu îți pune întrebări despre tine. Nu este curios cu privire la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine, la pasiunile tale, la visurile tale, la fricile tale, la speranțele tale. 

5. Te ignoră subtil atunci când vorbești despre problemele tale

Nu îți place să vorbești despre problemele tale. De fapt, de multe ori îți este foarte greu să îți deschizi sufletul și să spui ce te apasă. Însă uneori simți nevoia să spui mai multe, să te eliberezi de toate gândurile și să te liniștești. Însă el nu pare să își dorească să fie acolo, să te asculte vorbind despre lucrurile care te deranjează.

6. Nu te-a întrebat niciodată despre trecutul tău

Cu siguranță te-ai schimbat foarte mult de-a lungul vieții, însă cine ai fost odată are mult de-a face cu cine ești acum. El nu trebuie să știe fiecare mic secret despre tine și trecutul tău, însă dacă nu este curios cu privire la viața ta înainte de a îl cunoaște pe el, nu doar că nu știe cine ești cu adevărat, însă este posibil să nici nu își dorească să afle mai multe.

Citește și:

7. Nu a început niciodată o conversație profundă

Nu a vrut să intre în discuții cu adevărat profunde. Da, este frumos să vorbești despre filmul văzut recent sau despre mâncarea ta preferată, însă astfel de conversații nu dezvăluie nimic despre cine ești și cum este relația ta.

Nu trebuie să discutați în fiecare zi despre sensul vieții, însă ar fi bine că din când în când să aveți discuții despre lucrurile care vă inspiră, despre lucrurile în care credeți, despre lucrurile pe care poate le regretați - acestea sunt conversații semnificative pe care un cuplu adevărat trebuie să le aibă.

foto main Ivan Zelenin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.