Setari Cookie-uri

30 de semne secrete prin care îți mărturisește că te iubește fără să îți spună un cuvânt

Este atât de ușor să descifrezi comportamentul partenerului de cuplu. Acestea sunt cele mai comune semne că te iubește cu adevărat.

Femeilor le este mai ușor să exprime în cuvinte ceea ce simt. Bărbații, pe de altă parte, aleg o altă cale de a spune când iubesc - prin acțiuni. Mulți bărbați își exprimă dragostea prin acte simple, dar importante.

Iată care sunt semnele secrete prin care îți mărturisește că te iubește fără să îți spună un cuvânt:

1. Îți oferă mai multăatenție decât oricui altcuiva din jurul lui.

2. Își amintește zilele importante pentru tine - cum ar fi ziua ta de naștere, ziua în care v-ați întâlnit pentru prima dată, ziua în care v-ați sărutat.

3. Nu ezită să te facă prioritatea numărul 1... chiar dacă acest lucru înseamnă să fac compromisuri majore în ceea ce privește timpul lui.

4. Întotdeauna vrea să petreacă timp cu tine și iubește fiecare secundă în care sunteți împreună. Este prezent, comunică, ascultă.

Citește și:

5. Îți pune întrebări cu privire la trecut pentru că vrea să te descopere. Vrea să știe cine ai fost înainte de a te cunoaște.

6. Este vulnerabil în fața ta. Nu îi este teamă să renunțe la masca de om puternic și să îți arate că este sensibil.

7. Își face planuri cu tine. Iar aceste planuri sunt de lungă durată, se întind pe zeci de ani.

8. Vrea să îl cunoști mai bine, așa că îți spune lucruri despre el - de la secrete personale, la prieteni, muncă, pasiuni. Este o carte deschisă în fața ta.

9. Îți cere sfaturi și păreri atunci când se află într-un moment al vieții în care are de luat decizii importante.

10. Nu poate sta supărat prea mult timp pe tine. Va face adesea compromisuri și va încerca să își ceară scuze sau, dacă ai greșit tu, să îți accepte scuzele și să treacă peste situația neplăcută.

Citește și:

11. Vrea să iasă în oraș cu prietenii tăi și încearcă să se apropie mult de membrii familiei. Îi pasă de ei pentru că știe că pentru tine sunt importanți.

12. Vrea să fii fericită cu adevărat. Acesta este cel mai important lucru pe care și-l dorește în viață. Își va sacrifica fericirea, confortul și tot ce este necesar pentru ca tu să fii bine.

13. În timpul zilei îți trimite mesaje pentru a îți demonstra că se gândește la tine. Seara, înainte de culcare, te sună pentru a îți auzi vocea și a îți spune "Somn ușor". De cele mai multe ori, tu ești ultima persoană cu care vorbește în ziua respectivă.

14. Te informează cu privire la schimbările din viața lui pentru că vrea să știi ce se întâmplă în prezentul lui. Îți spune când are o problemă sau când se bucură de un succes.

Citește și:

15. Atunci când greșește, își calcă pe orgoliu și își cere scuze fără nicio problemă.

16. Face tot posibilul să te ajute de fiecare dată când simte că ai nevoie de el. Nici nu trebuie să îi zici, el este acolo pentru tine necondiționat.

17. Te protejează în multe feluri. De exemplu, îți spune să îl suni când ajungi acasă pentru că vrea să te știe în siguranță.

18. Folosește cuvântul "noi" în loc de "eu și tu" atunci când vorbește despre un subiect care te include și pe tine. Face acest lucru pentru că își dorește să te includă în viața lui.

19. Te îmbrățișează în somn.

20. Îți oferă libertatea de care ai nevoie.

21. Este întotdeauna sincer cu tine.

Citește și:

22. Este mândru de tine.

23. Îți acceptă părerile - chiar și atunci când acestea diferă complet de ale lui. Iar atunci când face schimbări care vă implică pe amândoi, vrea să fii sinceră cu el și să îi spui ce crezi și ce simți.

24. Te ține de mână pe stradă. Te atinge pe spate, îți pune mâna pe picior, te îmbrățișează când sunteți în public. Micile acte de afecțiune sunt incredibil de importante.

25. Are visuri mari pentru visuri și pare să te includă în ele mereu.

26. Te acceptă așa cum ești și nu vrea să te schimbi sub nicio formă.

27. Este cel mai mare fan al tău și se bucură atunci când vede că progresezi și lupți să devii cea mai bună variantă a ta.

28. Acceptă rapid nevoile tale - de la cel mai mic lucru (cum ar fi timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti înainte de a ieși în oraș) - până la lucruri mai importante (își ia o zi liberă de la muncă pentru a avea grijă de tine atunci când nu te simți bine).

Citește și:

29. Este un adevărat gentleman cu tine.

30. Îți zâmbește diferit atunci când te privește.

foto main dekazigzag, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.