Setari Cookie-uri

Psihologii dezvăluie 5 lucruri aparent mărunte care fac o relație de o mie de ori mai puternică 

Câte regăsești la tine și la partenerul de cuplu?

Iată care sunt cele 5 lucruri aparent mărunte care fac o relație de o mie de ori mai puternică

1. Prietenia profundă

Să fii într-o relație adevărată înseamnă ca pe lângă pasiune, să ai și o relație de prietenie pe care nu o ai cu alte persoane. Da, există prietene bune cu care să vorbești - dar relația de prietenie pe care o ai cu partenerul de cuplu este complet diferită de relația pe care o ai cu cea mai bună prietenă - este una profundă pe care nimeni în afară de voi doi nu o poate înțelege.

2. Râsul

Găsește timp să râzi alături de partenerul de cuplu și ziua va deveni dintr-o dată de o mie de ori mai frumoasă. Din diverse motive cum ar fi munca, rutina, problemele cotidiene, stresul este posibil ca astfel de momente de râs să fie destul de rare - însă încercați să le includeți cât mai des în programul vostru. Găsiți timp să vă uitați la o comedie, să vă spuneți bancuri, să povestiți întâmplări amuzante, să râdeți cu lacrimi și să creați amintiri fericite.

Citește și:

cuplu fericit

foto patrisyu, Shutterstock

3. Răbdarea

De foarte multe ori uităm un lucru important: partenerul de lângă noi nu este perfect. Este om. Face greșeli, are defecte, ne enervează uneori, nu reușește să ne împlinească așteptările pe care le avem. Însă este extrem de important să avem răbdare pe plan sentimental. De aceea avem un sfat pentru tine și persoana iubită: învățați această artă incredibilă de a avea răbdare unul cu celălalt.

4. Complimentele

Când ești într-o relație pe termen lung, complimentele tind să fie mai puțin importante... până când, treptat, ajung să fie uitate. Însă, dacă vrei să fii într-o relație cu adevărat frumoasă și fericită, în care partenerul să se simtă iubit, încearcă să îi faci complimente din când în când. Spune-i că îi stă bine părul, că îi iubești zâmbetul sau că îți place cum s-a îmbrăcat. Complimentele fac mereu ziua mai frumoasă cuiva.

Citește și:

5. Romantismul

Avem tendința de a ne trăi viața, zi de zi, fără să ne gândim vreodată că romantismul este încă important în relația în care suntem (chiar și după ani și ani). Însă acesta este un element ce nu trebuie să dispară niciodată din viața de cuplu. Din când în când, fă-ți timp și scoate la iveală partea romantică. Fie că este vorba despre o cină la lumina lumânărilor acasă, fie o întâlnire la un restaurant, o plimbare prin parc, o excursie într-un loc frumos. Nu trebuie să fie nimic elegant, ci doar romantic - să vă țineți de mână, să vorbiți, să vă îmbrățișați, să vă spuneți că vă iubiți. Iubirea nu doar că hrănește sufletele, ci menține și focul pasiunii aprins.

foto main MelissaNels, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.