Setari Cookie-uri

Cum să faci o impresie bună la prima întâlnire

Ai cunoscut pe cineva la noul loc de muncă sau ai decis să îi oferi, în sfârșit, o șansă tipului care nu uită niciodată de ziua ta și îți trimite flori constant?

Sau poate că ai acceptat, pentru prima oară, să te întâlnești cu cineva de pe Tinder. Contextul în care v-ați cunoscut contează mai puțin, atunci când ești hotărâtă să oferi o șansă reală vieții tale amoroase și să îți canalizezi energia pentru a face o impresie bună la prima întâlnire.

În mod evident, cel mai bun sfat pe care ți-l poate da oricine este să fii tu însăți, să îți păstrezi naturalețea, să nu joci un rol pe care nu ți-ar plăcea să îl ocupi pe termen lung. Totodată, nu transforma această primă întâlnire în evenimentul anului, nu exagera cu ținuta sau cu alegerea unui loc sau a unei activități extravagante și păstrează lucrurile în limite obișnuite. Acordă, în schimb, atenție detaliilor importante pentru tine mereu și fii de neuitat:

Citește și:

Îmbracă-te în concordanță cu locul ales pentru întâlnire

Dacă ieșiți la o cafenea sau într-un pub, într-o atmosferă relaxată, care impune o ținută casual, uită de rochia de mătase și de pantofii stiletto și optează pentru o pereche de jeans și o cămașă albă, outfit pe care îl poți regla în stilul propriu cu ajutorul accesoriilor: un brâu sau o curea statement, o pereche de cercei, un colier sau chiar un accesoriu pentru păr pot transforma o ținută aparent simplă într-una complexă, care vorbește despre personalitatea ta.

Dacă prima întâlnire e la restaurant sau dacă ați planificat activități precum un concert de operă, adaptează-ți ținuta în concordanță cu activitatea și atmosfera evenimentului. Micuța rochie neagră ar putea fi potrivită pentru teatru sau operă, dar, dacă mergeți la un concert rock sau folk, ar trebui să iei în considerare alte variante, precum geaca de piele, respectiv o rochie ușoară din in.

Citește și:

Exprimă-ți stilul, vizual și olfactiv

Știai că amintirile olfactive sunt cele mai pregnante și totodată cele care ne rămân alături întreaga viață? Tocmai de aceea, stimulii olfactivi sunt importanți, mai ales când vrei să faci o primă impresie bună. Folosește un parfum Jo Malone sau un parfum Ajmal, dacă preferi miresmele complexe care întorc priviri sau optează pentru un Hermes delicat, dacă ești adepta discreției și a aromelor fructate.

Totodată, ține cont și de faptul că hainele pe care le porți nu spun tot despre tine, iar ținuta ta ar trebui să fie completată minuțios de detalii precum accesoriile și machiajul. Dacă ai un machiaj semnătură, pe care îl porți adesea, este cea mai bună alegere pentru o astfel de seară, indiferent dacă este o variantă naturală, ”no make up make up” sau de ceva curajos, precum rujul roșu asociat unei linii de tuș de inspirație felină.

Citește și:

Lasă conversația să curgă

Vorbește cu patos despre lucrurile care te pasionează, fii deschisă în cazul în care apar curiozități ce țin de spațiul tău personal - dar nu permite încălcarea propriilor limite! - și lasă cuvintele să curgă. Nu te teme să vorbești despre tine. La urma urmei, la prima întâlnire abia începeți să vă cunoașteți, e normal să vorbiți despre trăsăturile voastre de caracter, despre ce faceți în timpul liber, despre muzica pe care o ascultați cu plăcere.

Pe de altă parte, direcționează conversația în așa fel, încât să afli și tu lucruri despre cel din fața ta. Întreabă-l ce îl motivează, ce gusturi are în materie de filme, dacă preferă muntele în detrimentul mării.

Citește și:

Ferește-te de polemici și nu-ți impune punctul de vedere, dar încearcă să afli dacă tu și potențialul tău partener aveți viziuni similare în privința aspectelor importante - de la politică, la dorința de a vă întemeia sau nu o familie la un moment dat. Deși astfel de subiecte pot fi inconfortabile în anumite situații, e important să pui problema într-un mod amuzant și relaxat, pentru a ști dacă are rost să investești resurse de timp și energie în această relație sau, dimpotrivă, aveți valori diferite și în antiteză, care ar impune compromisuri de nefăcut.

Primele întâlniri vin la pachet cu entuziasm, dar și cu tot felul de emoții. De la griji privind alegerea ținutei potrivite și până la abordarea celor mai bune subiecte de conversație, ai de făcut o serie de alegeri. Sfatul nostru este să fii tu însăți, să te relaxezi, să îți exprimi emoțiile așa cum apar - natural și cursiv.

Citește și:

Sursă foto: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.