Setari Cookie-uri

La multi ani, mama: Cele mai frumoase moduri in care sa ii spui ca o iubesti de 8 martie

Mama este cea mai importanta si cea mai speciala persoana din viata noastra, iar de Ziua Femeii merita sa fie celebrata pentru tot efortul si daruirea cu care ne-a crescut oameni mari. Iata cateva idei:

Mesaje La mulți ani, mama!

La mulți ani, mama! Ești îngerul meu bun, cea care mă ridică de fiecare dată cad sunt la pământ. Îți mulțumesc pentru tot! Te iubesc!

La mulți ani, mama! Nu știu ce am făcut să merit viața asta, atât de frumoasă alături de tine! Te iubesc până la stele și înapoi!

La mulți ani, mama! Oricât de departe aș fi de tine, să știi că te voi iubi și respecta până la ultima suflare. Tu ești cea care mi-a deschis ochii și m-a învățat să trăiesc! Te iubesc!

La mulți ani, mama! Te felicit cu ocazia sărbătorii de primăvară, cu ocazia zilei femeii. Vreau să îți doresc sănătate multă. Vreau ca mâinile tale să ne bucure și de azi înainte cu prăjituri minunate, ca vocea ta, asemeni unui balsam, să ne vindece rănile, ca să nu te atingă nicio nenorocire. Rămâi mereu la fel de frumoasă și veșnic tânără. Tu ești cea mai bună mamă din lume!

Citește și:

La mulți ani, mama! De la tine am învățat să zâmbește si tot de la tine am învățat să plâng! Te iubesc pentru că mi-ai arătat că viața poate fi uneori amară, dar poate fi incredibil de frumoasă! Te iubesc mai mult decât orice!

La mulți ani, mama! Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că ești și pentru că ai grijă de noi toți! Ești cea mai bună și mai frumoasă mamă de pe glob! Te iubim la infinit!

La mulți ani, mama! Tu ești centrul bisturiu de echilibru! Te iubim mai mult și mai mult în fiecare zi!

La mulți ani, mama! Nu știu dacă ți-am spus vreodată, dar datorită ție sunt omul de astăzi! Tu ești cea care a avut cea mai mare încredere în mine și cea care m-ar fi susținut până în pânzele albe! Te iubesc până la Cer și înapoi!

Citește și:

La mulți ani, mama! Îți doresc toată sănătatea și toată fericirea din lume! Îți mulțumesc că ai știut mereu cum să ai grijă de mine! Îți voi rămâne datoare pe viață! Te iubesc!

La mulți ani, mama! Dumnezeu mi- a oferit cea mai blândă, mai frumoasă și mai sensibilă mamă din lume! Te iubesc pentru toate acestea, mama, și pentru că mi le-ai dăruit și mie.

Mesaje frumoase pentru mama

Un 8 martie fericit, mama! Te iubesc enorm și îmi doresc să ai parte numai de bine și de frumos! Ești îngerul meu păzitor!

Toate florile lumii ți le pun la picioare! Toate stelele de pe cer sunt pentru tine! Toate cântecele păsărilor sunt despre tine! Tu ești cea mai iubită, dragă, cea mai bună din lume! Scumpa mea mamă, din inimă te felicit cu ocazia acestei sărbători de primăvară! Să ți se împlinească toate dorințele, draga mea! Toate zilele tale să fie încălzite de fericire și soarele cald!

Citește și:

O primăvară superbă, mamă! Nu știm ce ne-am face fără tine, fără sfaturile tale atât de prețioase, fără umorul tău și fără puterea ta imensă. Te iubim atât de mult! La mulți ani de 8 martie!

Draga noastră mamă, îți dorim numai fericire, sănătate, potențial enorm, energie pentru toate planurile propuse. Rămâi la fel de bună, minunată, o soacră minunată, o bunică nemaipomenită, o mamă bună și o gospodină desăvârșită. Să ți se îndeplinească toate visele! Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie!

Zilnic mă gândesc la tine, mama! Mă gândesc la cum ne-ai crescut și ne-ai iubit necondiționat și sper ca poate într-o zi să le ofer aceeași dragoste și protecție copiilor mei! Te iubesc atât de mult! O primăvară frumoasă, mama!

Citește și:

Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie! În această minunată zi de sărbătoare îți doresc bună-dispoziție și sănătate. Această primăvară să te inspire, să-ți aducă multe emoții, energie, putere, frumusețe, farmec, bucurie și sentimente frumoase.

La mult ani de 8 martie, mama! Te iubim până la stele și înapoi! Tu ești cea care ne ține pe toți uniți și ne ajută în cele mai grele clipe! Îți mulțumim că întotdeauna ne-ai ridicat de jos! Ești cea mai bună mamă pe care și-o putea dori cineva!

Iubita mea mămică, te felicit cu ocazia sărbătorii primăverii! Îmi doresc ca fața ta să lumineze mereu de fericire și zâmbet, ca să fii sănătoasă, iar tot ce îți dorești să se împlinească. Fii pentru noi izvor de iubire și lumină, să trăiești mult-mult, draga mea! Te iubesc!

Citește și:

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.