7 Moduri de a îi arăta cât de mult ții la el fără să spui un cuvânt

Acțiunile vorbesc mai puternic decât cuvintele. Să nu uiți niciodată asta.

Ceea ce spunem poate fi atât de frumos și drăguț, însă dacă limbajul corpului nu se aliniază cu cuvintele pe care le rostim, totul este o adevărată risipă. Mulți oameni spun că iubesc, însă prea puțini arată acest lucru.

Sigur, o parte din a iubi pe cineva este să îi spui cum te simți. Cu toate acestea, cealaltă parte despre a fi într-o relație constă în demonstrarea acestei iubiri. Poți arăta admirație, afecțiune, dragoste față de cineva fără să scoți un cuvânt.

Iată cum îi poți arăta că ții la el extrem de mult fără să rostești un cuvânt!

Aceste acțiuni mărunte pe care le faci în fiecare zi nu au nevoie să fie însoțite și de declarații verbale. Probabil că arăți deja admirație în foarte multe feluri, însă iată alte câteva variante pe care le poți adăuga listei tale:

Kudika Tarot

1. Arată-i cât de mult ții la el punând telefonul jos atunci când ești cu el

Dacă partenerul tău vrea să vorbească despre ceva, lasă telefonul jos. Nu da scroll pe Instagram/Facebook/TikTok în timp ce el își pune sufletul pe tavă în fața ta. El nu ar trebui să concureze cu un dispozitiv electronic pentru atenția ta.

2. Lasă scrisorele de dragoste pentru a îi arăta cât de mult ții la el

De ce să nu îi arăți că ești îndrăgostită de el? Nu contează că ești într-o relație de doar câteva luni sau de câțiva zeci de ani. Dacă vrei să îți petreci tot restul vieții alături de bărbatul cu care ești acum, atunci trebuie să găsești modalități de a îi arăta zi de zi că el este sufletul tău pereche și că iubirea pentru el crește cu timpul.

3. Alege să fii acolo pentru el

Dacă vrei să îi arăți cât de mult ții la el, atunci fii alături pentru el în toate momentele vieții sale. Dacă se confruntă cu o problemă și are nevoie de tine, atunci amână ce ai tu pe lista și alege să fii acolo pentru el. Are nevoie de tine pentru a îl sprijini prin viață, prin întâmplările mari și mărunte - iar acest gest al tău depășește cu mult un simplu "Te iubesc" spus grăbit.

4. Întreabă-l cum i-a fost ziua

Vrei să îi demonstrezi cât de mult ții la el? Atunci arată-i că îți pasă de întâmplările din viața lui. Când ajunge acasă de la muncă, întreabă-l cum și-a petrecut ziua, cum se simte.

5. Ajută-l când are nevoie

Când te afli într-o relație de iubire, trebuie să te ajuți cu partenerul de cuplu. El trebuie să îți fie sprijin în momentele dificile, iar tu trebuie să îl ajuți atunci când nu mai poate. Sunteți o echipă și împreună veți trece peste toate obstacolele pe care vi le va scoate viața în cale.

6. Fă-ți timp pentru el

Sigur, sunteți ocupați cu viața voastră, cu problemele, cu stresul... dar trebuie să va faceți timp unul pentru celălalt. Poți arăta cât de mult ții la el găsind modalități de a petrece timpul împreună.

Când ești la începutul relației, conduci ore întregi pentru a te vedea cu persoana iubită. Cu toate acestea, odată ce locuiți împreună sau ești deja căsătorită, se instalează rutina (uneori chiar lenea). Totuși, această dorință de a fi cu partenerul de cuplu nu ar trebui să se schimbe. Dacă este important pentru tine, îți faci timp și mergeți la film, ieșiți la cină, la plimbare.

7. Folosește spontaneitatea

Viața poate deveni destul de plictisitoare când totul este simplu și rutina se instalează. Cu toate acestea, atunci când adaugi un strop de spontaneitate din când în când, lucrurile se schimbă. Un weekend scurt petrecut în doi, o cină la un restaurant fancy în mijlocul săptămânii arată că încă îți pasă de partenerul de cuplu.

foto main Arthur-studio10, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri