Setari Cookie-uri

6 Dovezi că partenerul tău este soțul ideal pentru tine

Dacă face aceste lucruri, înseamnă că ești o norocoasă. Există foarte puțini bărbați ca el în această lume.

Vrei să știi dacă ți-ai întâlnit sufletul pereche? Dacă partenerul cu care ești acum este bărbatul potrivit pentru tine? Dacă va fi un soț bun? Atunci citește în continuare pentru că avem câteva dovezi clare că el este soțul ideal pentru tine.

Iată semnele care îl dau de gol că te iubește mai presus de orice pe această lume.

1. Își deschide sufletul în fața ta

Nu are nimic de ascuns, nu este secretos, nu te ține departe de realitatea vieții lui. Atunci când este cu tine el este precum o carte deschisă, renunță la toate măștile, este vulnerabil și își pune sufletul pe tavă.

2. Este atent la nevoile tale

Îi pasă de tine și îi pasă de nevoile tale. Dacă vrei înghețată la 3 dimineață, iese din casă și îți caută înghețata ta preferată. Are foarte multă grijă de tine și vrea să se asigure că nevoile tale sunt împlinite.

Citește și:

3. Nu este posesiv

Nu este gelos și nu este posesiv. Are încredere în tine și îți oferă toată libertatea de care ai nevoie astfel încât să construiți o relație bazată pe sinceritate, pe respect și pe iubire reciprocă.

4. Face o mulțime de lucruri mărunte pentru tine

Lucrurile alea simple, micuțe, sunt cele care contează cu adevărat și care fac o relație specială. Îți face micul dejun dimineața? Îți pregătește cafeaua? Îți cumpără flori doar pentru că le-a văzut și s-a gândit că ți-ar plăcea să le ai pe masa din bucătărie? Atunci ești o norocoasă. Toate aceste lucruri suplimentare pe care nu îi ceri să le facă sunt cele care te ajută să îți dai seama cât de mult te iubește.

5. Nu ți-a dat niciodată motive să te îndoiești de iubirea lui pentru tine

Citește și:

Stabilitatea este vitală în orice relație. Poți spune multe despre viitor privind către trecut. Dacă până acum nu ți-a dat motive să te îndoiești de iubirea lui pentru tine, nu a jucat jocuri cu tine, nu s-a purtat ciudat, nu s-a retras... ci, din contră, a fost mereu acolo pentru tine, te-a susținut, te-a inclus în planurile lui de viitor, te-a introdus în viața lui personală, ți-a arătat de nenumărate ori că ești importantă pentru el, atunci fii recunoscătoare Universului pentru că, draga mea, ți-ai întâlnit sufletul pereche.

6. Îi pasă de tine

La finalul zilei, când vă întâlniți, ascultă ce ai de zis. Vrea să știe cum ți-a fost ziua, este prezent în momentul în care tu vorbești, îți pune întrebări și încearcă să vadă cum te simți și ce poate face pentru a te ajută să te simți și mai bine. Scopul lui în viață este să te vadă cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.