Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai norocoase zodii în dragoste. Dumnezeu le dă tot ce este mai frumos în iubire 

Universul a fost darnic cu câteva zodii și la naștere le-a oferit un cadou special: dragostea adevărată. Află care sunt cele mai norocoase zodii în iubire. Oare tu te afli printre ele?

Oare te numeri printre ele?

Iubirea este cel mai pur și mai prețios sentiment din lume. Nu este nimic mai frumos decât să iubești și să fii iubit.

Sunt mulți cei care caută dragoste întreaga lor viață sau care nu ajung să experimenteze iubirea adevărată... și puțini care sunt norocoși și își găsesc sufletul pereche destul de repede și construiesc cu aceștia o viață minunată.

Universul a fost darnic cu câteva zodii și la naștere le-a oferit un cadou special: dragostea adevărată. Află care sunt cele mai norocoase zodii în iubire. Oare tu te afli printre ele?

Zodia Rac

Persoanele născute în zodia Rac sunt cunoscute ca fiind foarte sensibile și emoționale. Ele acordă o atenție specială iubirii pentru că sunt celemai fericite atunci când se află într-o relație cu adevărat frumoasă.

Citește și:

Racul pune dragostea mai presus de orice altceva și are grijă profundă de persoana cu care este. Acestuia nu îi plac deloc jocurile, așadar nu merge la întâlniri întâmplător, doar de dragul de a se distra, ci are un scop foarte clar: acela de a își întâlni sufletul pereche și de a se căsători cu el. Își caută cu disperare dragostea adevărată și este un norocos pentru că își găsește partenerul destul de repede în viață, iar alături de acesta trăiește cea mai frumoasă și mai intensă poveste de iubire.

Citatul despre iubire pentru zodia Rac: "Le-aș dovedi oamenilor cât greșesc gândind că încetează să iubească atunci când îmbătrânesc, fără să știe că îmbătrânesc numai când încetează să iubească." - Gabriel Garcia Marquez.

Citește și:

Compatibilități zodia Rac: Taur, Fecioară, Rac, Scorpion

Zodia Leu

Zodia Leu este a doua zodie norocoasă în dragoste. Leul respiră pentru a iubi și iubește pentru a respira. Pentru el să fii îndrăgostit este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă în această viață.

Deși adoră să fie în relații, Leul știe de ce are nevoie de la partenerul de cuplu și nu pierde timpul - preferă să fie singur decât să fie alături de persoana nepotrivită. Acesta își dorește să întâlnească pe cineva care să îl iubească cu adevărat și să îl accepte pentru ceea ce este. Pentru el loialitatea este extrem de importantă nu doar în relațiile sentimentale, ci și în viața personală. În momentul în care vede că persoana cu care este se implică deplin, trup și suflet, renunta la bariere și oferă tot ce are el mai special și mai frumos.

Citește și:

Citatul despre iubire pentru zodia Leu: "Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru că să urce până la El." - Michelangelo Buonarroti

Compatibilități zodia Leu: Berbec, Săgetător, Capricorn, Balanță

Zodia Fecioară

Oamenii născuți în zodia Fecioară sunt pretențioși când vine vorba despre dragostea adevărată. Motivul este unul foarte simplu: știu cum vor să fie partenerul de cuplu, acea persoană specială alături de care își vor petrece restul vieții. Atunci când vine vorba despre găsirea iubirii adevărate, ei nu acceptă lucrurile cu ușurință, nu sunt dispuși să facă compromisuri majore și sunt foarte clari și specifici.

Capacitatea lor de a vedea oamenii așa cum sunt îi ajută să nu piardă timpul și să își găsească dragostea mai repede. În momentul în care se îndrăgostesc, ar face orice pentru persoană cu care sunt - și așteaptă să primească iubire cu aceeași monedă. Simt nevoia să vadă implicare, devotament și sinceritate în relația sentimentală.

Citește și:

Citatul despre iubire pentru zodia Fecioară: "Dragostea vine întotdeauna din adâncurile sufletului, unește mereu oamenii și nu se împarte niciodată." - Patty Sandy

Compatibilități zodia Fecioară: Taur, Capricorn, Berbec, Scorpion, Pești

foto main Halfpoint, Shutterstock, pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.