Setari Cookie-uri

Cele 10 ADEVĂRURI dureroase în iubire

Mai devreme sau mai târziu, inima ta va fi frântă.

Toți suntem orbi în dragoste și din cauza acestei orbiri, îi privim pe cei pe care îi iubim înconjurați de aure de eroi. Le găsim scuze ușor, refuzăm să acceptăm uneori ce e evident și în fața noastră, ne mințim pe noi înșine de dragul lor sau din frică de singurătate.

Adevărul este că atât timp cât inima ta va fi încătușată astfel, nu vei avea niciodată o relație sănătoasă. Prin urmare, dacă te-ai întrebat de ce au eșuat toate relațiile tale, e posibil ca tu să nu îți fi însușit încă cele 10 adevăruri dureroase ale iubirii.

  1. Oamenii mint. Da, chiar și cei pe care îi iubești. Mint fără motiv, mint ca să se apere, mint ca să primească validare. Mai devreme sau mai târziu, toată lumea minte.

    Citește și:
  1. De prea multe ori, doar unul oferă. O relație sănătoasă înseamnă că fiecare dintre cei doi parcurge 50% din drum către celălalt. În realitate, mulți dintre noi se complac în relații în care oferă și oferă la nesfârșit din dorința de a primi validare și dragoste. La finalul drumulu, își vor da seama că și-au epuizat resursele pe oameni care nu le meritau. Pleacă din relație, oricât de veche ar fi, atunci când tu ești singura care oferă.

  1. Infidelitatea are multe forme și nu sunt toate fizice. Infidelitatea apare atunci când simți nevoia să ascunzi ceva partenerului tău.

  2. Gelozia nu este dovadă de iubire. Suntem tentați să credem că gelozia e o dovadă de afecțiune, dar de fapt, gelozia este neîncredere în propria persoană, cât și în partener.

    Citește și:
  3. Oamenii confundă prea des iubirea cu dorința.

  4. Iubirea nu e suficientă pentru a păstra o relație vie. De asemenea, ai nevoie să fii respectat, să comunicați, să faceți comprmisuri, să aveți valori și principii comune de viață. Nu, dragostea nu învinge tot.

  5. Inima ta va fi frântă. Mai devreme sau mai târziu, vei simți că ți se frânge inima, iar acest lucru e inevitabil, dar lacrimile sunt prețul pe care îl plătim pentru fericire.

  6. Nimic nu îți este garantat pe viață. De aceea e important să te bucuri de fiecare moment în parte și să fii recunoscătoare pentru fiecare dimineață alături de oamenii dragi.

  7. ”Mie nu mi se poate întâmpla” e o minciună. De fapt, suntem aflați toți la voia Universului și oricât de tare ne-am dori să credem că suntem stăpânii propriilor destine, nu este în totalitate așa.

    Citește și:
  8. Viața te va purta pe unde nici cu gândul nu gândești. Probabil că atunci când erai copil, îți imaginai iubirea perfectă și viața perfectă. De prea puține ori se întâmplă lucrurile așa cum credeai cu inocența copilăriei, dar Universul are obiceiul să îți dea ceea ce ai nevoie, nu neapărat ceea ce îți dorești.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.