Setari Cookie-uri

6 idei originale pentru o seară romantică

De ce să aștepți Sf. Valentin sau Dragobetele pentru a reaprinde flacăra în cuplul tău? Iată șase idei care te pot ajuta să organizezi o seară romantică originală.===▷▷▷

Indiferent că ești într-o relație de câteva zile, luni sau ani, romantismul trebuie menținut constant pentru a nu intra în rutină. Chiar dacă pare inevitabil, cu puțină creativitate și imaginație, este posibil să reaprinzi flacăra și să-ți întărești legătura cu partenerul pentru un weekend. Descoperă câteva idei pentru seri romantice originale acasă pentru momente de tandrețe de neuitat.

  1. O cină romantică cu 4 feluri de preparate

Chiar dacă gătitul nu este punctul tău forte, găsește rețete inteligente, ușor de reprodus acasă și care, cu siguranță, îți vor uimi partenerul. Tartine cu brânză de capră și miere, ca gustare, ou poșat și sparanghel verde, ca aperitiv, stroganoff de vita și piure de țelină, ca fel principal, și un tiramisu delicios cu căpșuni și sos de ciocolată la desert. Mingea este în terenul tău!

Citește și:
  1. Noapte de camping în sufragerie

Întoarce-te în copilărie pentru o seară romantică, acel moment în care ți-ai petrecut timpul construind un cort din pilota, cearșafurile și pernele tale. Întindeți un fir între doi pereți, glisează un cearșaf deasupra, trage de capete și fixează-le bine. În interior, așază o saltea ușoară, o multitudine de perne și diverse pături, apoi termină prin a amplasa lumânări cu LED în jurul cortului. Efect (mai mult decât) garantat! Pentru o imersiune totală, depinde de tine să planifici meniul pentru seara ta sub stele, un termos cu ceai sau ciocolată fierbinte, sendvișuri sau preparate simple, la cuptor în folie de aluminiu, depinde de tine! Profită de această seară de camping acasă pentru a difuza un playlist care recreează sunetele unei nopți în care ești înconjurat de greieri sau cicade.

Citește și:
  1. Seară de dans la lumina lumânărilor

Nimic mai bun decât să te lași purtat de melodiile tale preferate acasă. Dansul la lumina lumânărilor oferă toată intimitatea unui club, dar cu mult mai multe avantaje. Fără băuturi vărsate, fără oameni care să te împingă mereu și ești liber să alegi melodiile. Lumini slabe, lumânări pe pervazul ferestrei, muzică în surdină și romantică... Doar pentru a opri timpul, chiar dacă doar pentru o clipă.

  1. Maraton de film tematic

Fanii cinemaului se vor bucura de o seară tematică de maraton cinematografic, alegând un film sau chiar o trilogie. Și de ce să nu joci până la capăt, creând în living un cuib confortabil,

astfel încât să stați îmbrățișati sub aceeași pătură? Te poți răsfăța pregătind gustări pentru ocazie. Tapas, sendvișuri, pizza, nachos: preparate simple care dau roade pentru acest gen de seară.

Citește și:
  1. Un joc de evadare romantic și original

Cine a spus că vânătoarea de comori este imposibilă acasă? Începe prin a defini ghicitoarea de găsit, presară indicii în fiecare dintre camerele din casa ta, precum fotografii numerotate pe frigider, o brioșă cu mesaj codificat înăuntru... Ideile nu lipsesc!

  1. O seară pentru a planifica următoarea vacanță

Bucură-te de o seară romantică amuzantă și fabuloasă pentru a pregăti următoarea vacanță în cuplu. Nimic mai bun decât să te ghemuiești alături de partenerul tău pe canapea, cu stiloul, hârtie și tableta în mână, și să puneți la cale niște planuri de evadare. Pentru a face acest moment și mai delicios, pregătește câteva gustări delicioase de savurat alături de sticla voastră de vin preferată.

Citește și:

Pentru a schimba rutina din relația ta și a aduce un gram de noutate în cuplul tău, improvizația unor astfel de seri este esențială. Pe lângă faptul că îți stimulează libidoul și îți trezesc emoțiile, aceste momente, de savurat împreună, promit să te ducă într-o călătorie fără să părăsești casa.

sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.