Setari Cookie-uri

Psihologii dezvăluie cele mai importante sfaturi în iubire. Pune-le în aplicare dacă vrei ca relația ta să dureze o veșnicie

Ar fi bine să nu ignorăm niciodată aceste sfaturi pentru că ele ne pot ajuta să menținem vie flacăra iubirii și să ne bucurăm de relația pe care o avem întreaga noastră viață.

Să nu le ignori niciodată! Află care sunt cele mai importante sfaturi ale psihologilor pentru ca relația de iubire să dureze o veșnicie:

Sfatul numărul 1: Învață limbajul de iubire al partenerului de cuplu

Limbajul iubirii te ajută să identifici modul în care exprimi și primești dragoste. S-ar putea ca tu să arăți dragoste într-un mod și să o primești într-un alt mod.

Care sunt cele mai importante limbaje ale iubirii: cuvintele, atingerile fizice, timpul petrecut împreună, serviciile și cadourile.

Învață limbajul iubirii al partenerului de cuplu pentru că doar așa vei înțelege cum să îți iubești partenerul și de ce are nevoie el cu adevărat pentru a simți că primește dragostea ta.

Sfatul numărul 2: Să nu uiți niciodată că sunteți o echipă

Citește și:

Întotdeauna trebuie să fiți voi doi. Gândește-te mereu că formați o echipă și că mergeți împreună pe acest drum al vieții. Vă țineți de mână și nimeni și nimic nu poate sta în calea fericirii voastre. Sunteți voi împotriva lumii întregi.

Sfatul numărul 3: Nu trebuie să ai întotdeauna dreptate

Dacă simți că este musai că mereu să ai ultimul cuvânt, atunci clar este o problemă. Partenerul de cuplu va fi nefericit dacă nu recunoști atunci când greșești sau dacă nu alegi să faci compromisuri în momentele mai puțin frumoase. Scapă de această dorință de a avea dreptate astfel încât să poți rezolva problemele existente în relație.

Sfatul numărul 4: Să nu folosești cuvinte dure la adresa partenerului de cuplu

Citește și:

Un cuvânt urât spus poate răni mai mult decât credem noi. Așadar, în momentele tensionate este foarte important să încerci să te calmezi și să analizezi cu grijă fiecare lucru pe care vrei să îl spui înainte de a îl rosti. Nu uita, nu poți lua înapoi cuvintele aruncate.

Sfatul numărul 5: Nu uita de viața ta personală

Sunteți doi, însă asta nu înseamnă că trebuie să aveți aceeași viață, aceleași pasiuni, aceleași dorințe, aceleași visuri pentru viitor. Sunteți două persoane diferite și trebuie să aveți și o viață diferită - separată de ceea ce aveți în doi. Așadar, petreceți timp separat și creșteți separat.

Sfatul numărul 6: Comunicați cât de mult puteți

Comunicarea este esențială într-o relație cu adevărat frumoasă. Este posibil ca uneori, când te simți furioasă, să îți dorești să te izolezi și să îți eviți partenerul. Cu toate acestea, astfel de acțiuni nu fac altceva decât să înrăutățească problema și să nu te ajute să găsești soluția pentru a depăși situația.

Citește și:

Așadar, oricât de greu ar fi, comunicarea este cheia. Vorbește cu partenerul tău și spune-i de ce ești supărată sau nervoasă, ce nu îți place, ce ar trebui să se schimbe. El nu poate citi gândurile tale și are nevoie să știe ce se află în sufletul tău. Mai mult, așa îi oferi șansa să înțeleagă ce se întâmplă și apoi să își spună și el punctul de vedere.

foto main KOTOIMAGES, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.