Setari Cookie-uri

Ritualul de Luna Plină pentru a dărâma toate obstacolele ce stau în calea iubirii adevărate și a îți găsi sufletul pereche

Suntem cu un pas mai aproape de găsirea dragostei. Universul ne pune la dispoziție energia necesară pentru vindecare, eliberarea de trecut și transformarea visurilor în realitate. 

Luna Plină de pe 3 iulie va avea loc în zodia Capricorn și va fi o SuperLuna ce va veni cu puterea a 100 de luni. Acesta este un moment bun pentru noi pentru a profita de tot ce se întâmplă în Cosmos și a face schimbările pe care ni le dorim de atât de mult timp.

Luna Plină vine cu o perioadă de emoții intense, intuiție sporită și o oportunitate de a ne manifesta cele mai profunde dorințe. Dacă vrei să atragi dragostea în viața ta, valorificarea energiei acestei SuperLuni printr-un ritual poate fi o experiență incredibilă.

Ritualul de Lună Plină ce dărâmă toate obstacolele ce stau în calea iubirii adevărate și te ajută să îți găsești sufletul pereche

Pasul numărul 1: pregătirea pentru ritual

Este foarte important să creezi un spațiu sacru pentru acest ritual. Găsește o zonă liniștită în care să nu fii deranjată și adună materialele de care ai nevoie: lumânări, uleiuri esențiale, salvie sau palo santo, un jurnal și un instrument de scris. Ia-ți câteva secunde pentru a te relaxa făcând exerciții de respirație profundă. Eliberează-ți mintea de orice distragere a atenției și stabilește o intenție pozitivă pentru acest ritual.

Citește și:

Pasul numărul 2: Începe ritualul de curățare

Începe acest ritual purificand energia și spațiul din jurul tău. Poți face acest lucru arzând uleiuri esențiale, salvie sau palo santo. Imaginează-ți cum fumul are puterea de a duce mai departe rănile din trecut sau toate obstacolele care pot bloca drumul iubirii către tine.

Pasul numărul 3: Aprinde o lumânare

Alege o lumânare într-o culoare care să rezoneze cu tine (rozul poate fi pentru dragoste necondiționată, roșul poate fi pentru pasiune, albastrul poate fi pentru o iubire pură). Aprinde lumânarea și vizualizează flacăra ca pe un far ce luminează intenția ta în Univers.

Pasul numărul 4: Scrie-ți dorințele

Scrie în jurnal sau chiar pe o foaie cele mai profunde dorințe ale tale cu privire la dragoste. Fii clară, specifică, sinceră și concentrează-te pe calitățile pe care le cauți la un partener și pe tipul de relație la care visezi. Pune-ți emoțiile pe pagină, eliberându-te de orice temeri sau îndoieli.

Citește și:

Pasul numărul 5: Încearcă afirmațiile și exercițiile de vizualizare

După ce ți-ai scris dorințele, citește-le cu voce tare, cu convingere și cu credință în suflet. În timp ce faci asta, vizualizează-te trăind viața plină de iubire pe care ți-o dorești. Imaginează-ți bucuria, râsul și fericirea pe care le vei experimenta.

Pasul numărul 6: Cultivă în sufletul tău recunoștință

Exprimă-ți recunoștința pentru dragostea care va veni în viața ta. Mulțumește-i Universului pentru binecuvântările lui și pentru alinierea circumstanțelor care să te aducă mai aproape de dorințele tale.

Pasul numărul 7: Încheie ritualul

Pentru a încheia ritualul, stinge lumânarea și mulțumește pentru energia și îndrumarea pe care ți le-a oferit. Ia-ți câteva minute pentru a te conecta la lumea din jurul tău.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.