Luna Plină de pe 3 iulie va avea loc în zodia Capricorn și va fi o SuperLuna ce va veni cu puterea a 100 de luni. Acesta este un moment bun pentru noi pentru a profita de tot ce se întâmplă în Cosmos și a face schimbările pe care ni le dorim de atât de mult timp.

Luna Plină vine cu o perioadă de emoții intense, intuiție sporită și o oportunitate de a ne manifesta cele mai profunde dorințe. Dacă vrei să atragi dragostea în viața ta, valorificarea energiei acestei SuperLuni printr-un ritual poate fi o experiență incredibilă.

Ritualul de Lună Plină ce dărâmă toate obstacolele ce stau în calea iubirii adevărate și te ajută să îți găsești sufletul pereche

Pasul numărul 1: pregătirea pentru ritual

Este foarte important să creezi un spațiu sacru pentru acest ritual. Găsește o zonă liniștită în care să nu fii deranjată și adună materialele de care ai nevoie: lumânări, uleiuri esențiale, salvie sau palo santo, un jurnal și un instrument de scris. Ia-ți câteva secunde pentru a te relaxa făcând exerciții de respirație profundă. Eliberează-ți mintea de orice distragere a atenției și stabilește o intenție pozitivă pentru acest ritual.

Pasul numărul 2: Începe ritualul de curățare

Începe acest ritual purificand energia și spațiul din jurul tău. Poți face acest lucru arzând uleiuri esențiale, salvie sau palo santo. Imaginează-ți cum fumul are puterea de a duce mai departe rănile din trecut sau toate obstacolele care pot bloca drumul iubirii către tine.

Pasul numărul 3: Aprinde o lumânare

Alege o lumânare într-o culoare care să rezoneze cu tine (rozul poate fi pentru dragoste necondiționată, roșul poate fi pentru pasiune, albastrul poate fi pentru o iubire pură). Aprinde lumânarea și vizualizează flacăra ca pe un far ce luminează intenția ta în Univers.

Pasul numărul 4: Scrie-ți dorințele

Scrie în jurnal sau chiar pe o foaie cele mai profunde dorințe ale tale cu privire la dragoste. Fii clară, specifică, sinceră și concentrează-te pe calitățile pe care le cauți la un partener și pe tipul de relație la care visezi. Pune-ți emoțiile pe pagină, eliberându-te de orice temeri sau îndoieli.

Pasul numărul 5: Încearcă afirmațiile și exercițiile de vizualizare

După ce ți-ai scris dorințele, citește-le cu voce tare, cu convingere și cu credință în suflet. În timp ce faci asta, vizualizează-te trăind viața plină de iubire pe care ți-o dorești. Imaginează-ți bucuria, râsul și fericirea pe care le vei experimenta.

Pasul numărul 6: Cultivă în sufletul tău recunoștință

Exprimă-ți recunoștința pentru dragostea care va veni în viața ta. Mulțumește-i Universului pentru binecuvântările lui și pentru alinierea circumstanțelor care să te aducă mai aproape de dorințele tale.

Pasul numărul 7: Încheie ritualul

Pentru a încheia ritualul, stinge lumânarea și mulțumește pentru energia și îndrumarea pe care ți le-a oferit. Ia-ți câteva minute pentru a te conecta la lumea din jurul tău.

foto main pixabay

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: