Setari Cookie-uri

Semne că ești singură în relație, chiar dacă îți găsești scuze

Ți se întâmplă să te simți singură, chiar dacă ești într-o relație, să simți că nu ai conexiune emoțională cu partenerul tău? Poate că îți găsești scuze, poate îți spui că ești prea pretențioasă, însă iată câteva semne care dau dreptate sentimentului tău de singurătate în doi.

Semne că ești singură în relație

Nu mai comunicați emoțiile voastre de peste zi

Ai observat că te respinge sau pur și simplu este pasiv atunci când încerci să îi povestești emoțiile tale de peste zi sau să îi ceri un sfat?

De exemplu vrei să îi spui o anumită problemă de la serviciu, vrei să îi ceri părerea cu privire la un mail sau altă problema personală.

Ori mai mult, simți nevoia de încurajare sau acceptare într-o direcție. Poate ai o problemă de sănătate care te îngrijorează și ai vrea să auzi câteva vorbe frumoase din partea lui care să te facă să te simți mai bine, să te simți iubită.

Lipsa acestor interacțiuni demonstrează, de fapt, lipsa conexiunii emoționale dintre voi – unul dintre cei mai importanți piloni ai unei relații.

Citește și:

În timp, este posibil să ajungeți să nu mai împărțiți nici bucuriile. Astfel că te vei confesa foarte des cuiva drag din familie, mamei, surorii sau vreunei prietene, însă partenerul rămâne tot mai departe de viața ta emoțională.

Simți că fiecare se dezvoltă separat

Tu ai cariera ta, responsabilitățile tale acasă, el le are pe ale lui. Vă intersectați prin casă, dar nu pentru a da atenție unul altuia, ci pentru a da curs responsabilităților personale sau plăcerilor personale. De exemplu el este acasă, dar stă la TV sau pe telefon, în timp ce tu ai altceva de făcut.

Practic voi nu mai împărțiți timpul petrecut în doi. Nu mai aveți activități comune, hobby-uri comune, nu mai ieșiți împreună decât ocazional, când va întâlniți cu prietenii comuni.

Citește și:

Ajungeți să vorbiți strictul necesar, ce are de făcut fiecare, poate vreun plan, care duce copilul, care face cumpărăturile etc.

Însă nu vă mai complimentați și în niciun caz nu va mai face plăcere, nu mai savurați să vorbiți unul cu altul nu pe teme serioase, ci pur și simplu că va place să vă ascultați reciproc.

Practic fiecare își vede de drumul lui.

singuratate in cuplu Foto: Dikushin Dmitry/ shutterstock.com

Nu mai discutați problemele din cuplu

Aceste discuții parcă au dispărut. De fapt, nu le mai vedeți ca pe probleme, ci ca pe o normalitate. Poate cel mult să aveți discuții despre bani.

Nu mai comunicați despre cum va simțiți unul cu celălalt, despre nevoile voastre emoționale. Discuțiile au prins o notă practică, vorbiți strict dacă aveți o problemă de rezolvat în doi sau pe care celălalt ar putea-o rezolva printr-o acțiune independența.

Citește și:

Viața sexuală a pierdut pasiunea

Ajungeți să aveți contact sexual destul de rar. Nu va mai simțiți atrași unul de celulalt, nu vă mai savurați prezența, parcă și preludiul s-a scurtat, iar calitatea vieții sexuale a devenit mai slabă.

Iar acolo unde atracție fizică nu mai este, putem spune despre acea relație că este de orice fel, numai amoroasă nu.

Poate ați devenit doar prieteni sau poate v-ați înstrăinat și mai mult de atât.

Îți zboară gândul spre alți bărbați

Chiar dacă te aflii în tr-o relație, sentimentul de singurătate în doi te determină să te gândești, fără să vrei, la alți potențiali iubiți.

Sufletul tău începe să fie deschis la alte iubiri. Chiar dacă nu îți înșeli actualul partener sau cel puțin nu fizic, întreaga ta ființă pare că a închis deja acest capitol și lasă ușa deschisă unei noi iubiri.

Citește și:

Sursa foto articol: PeopleImages.com - Yuri A/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.