Setari Cookie-uri

Prima întâlnire? 5 Greșeli de evitat pentru amândoi

Prima întâlnire poate fi însoțită de emoții mari, astfel că ambii parteneri se pot fâstâci, pot face unele gafe sau se pot trezi că gură vorbește... fără ei. Iată câteva greșeli pe care să le evitați la o primă întâlnire.

5 Greșeli de evitat la prima întâlnire

Nu încercați să păreți a fi ceea ce nu sunteți

Poate că mulți dintre noi sperăm să fim, să devenim o variantă mai bună a noastră. Poate că avem propriile frustrări care ies la iveală tocmai când... nu ar trebui.

Astfel, e posibil ca, de emoții, entuziasm sau poate chiar mânați de frustrări personale, la prima întâlnire să existe tendința să vă doriți să păreți ceea ce nu sunteți.

Poate chiar vă și reușește și astfel cuceriți cu mai mare ușurință atenția și admirația celuilalt.

Însă este o capcană. De ce? Pentru că este posibil ca acea relație să se concretizeze, poate chiar să fi întâlnit o persoană care vă place cu adevărat și este posibil ca aceasta să se simtă trădată, mințită, cu încrederea înșelată când află că nu sunteți... ceea ce ați pretins a fi.

Citește și:

În plus, ați auzit de Legea Atracției? Practic atragem în jurul nostru oameni și situații conform a ceea ce emanăm. Când tu te comporți sincer, în armonie cu adevarur tău interior, în jurul tău se vor strânge oameni care rezonează cu energia ta, cu care simți că te armonizezi, te potrivești.

Așadar, dacă ești în căutarea iubirii, începi cu sinceritatea față de tine însăți.

Foto: DavideAngelini/ shutterstock.com

Atenția acordată unul altuia

Poate că se întâmplă să nu va simțiți suficient de atrași unul de celălalt la prima întâlnire. Însă educația prevede să vă acordați atenția cuvenită, doar amândoi ați fost de acord cu acea întâlnire.

Este tare neplăcut ca unul dintre voi să se uite la televizorul din restaurant, în telefon, la oamenii din jur... cu alte cuvinte să dea dovadă de plictiseală și neatenție.

Citește și:

Indiferent ce oameni întâlnim, noi înșine suntem un propriu model al valorilor personale. Dacă nu îți plac astfel de comportamente, nu le face nici tu.

Ori nu le accepta, dacă partenerul le face. Poți închide chiar tu întâlnirea, găsind o scuză bună.

Nu critica fostele relații

Sigur că fostele relații s-au finalizat din pricina unor nemulțumiri reciproce sau doar ale unuia dintre parteneri. Însă amândoi ați fost de acord să fiți împreună.

Dacă tot se ivește o discuție despre fostele relații, vorbiți cu respect față de trecutul vostru.

Entuziasm – cu moderație

Chiar dacă sunteți la prima întâlnire și vă doriți să faceți o bună impresie, entuziasmul exagerat ar putea să schimbe impresia formată și atmosfera întâlnirii.

Citește și:

Este bine ca amândoi să vă controlați emoțiile și să reușiți să păstrați o atmosferă echilibrată, concentrându-vă în special pe cunoșterea reciprocă și calitatea timpului petrecut împreună.

Fără minciuni

Știm cu toții proverbul „Minciuna are picioare scurte”.

Poate că minciunile pot să încheie subiecte mai delicate la prima întâlnire, însă dacă acea relație va prinde rădăcini, minciunile vor ieși la iveală și nu vor avea deloc un ecou pozitiv în cuplu.

Sinceritatea, chiar dacă nu reprezintă întotdeauna cea mai comodă alegere, rămâne însă cea mai bună.

Foto articol: Song_about_summer/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.