Setari Cookie-uri

9 Semne că, în sfârșit, ești bine. Sufletul tău este complet vindecat și inima ta este pregătită să iubească din nou

Nu îl mai urăști pentru ce ți-a făcut. În inima ta nu mai este loc de sentimente negative cu privire la el și nici de dorința de răzbunare. Păstrezi acele amintiri frumoase pe care le-ai trăit alături de el și mergi mai departe cu viața ta. 

Să treci peste o despărțire poate fi unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le vei face în această viață... însă este unul crucial pentru vindecarea ta. Ai nevoie să depășești această etapă pentru a merge mai departe cu viața ta. Eliberează-ți sufletul de povara trecutului și arată-i inimii că poate iubi din nou.

Vrei să știi dacă ai reușit să treci peste fosta relație de dragoste? Atunci citește în continuare. Iată care sunt acele semne clare care îți spun că, în sfârșit, ești bine.

1. El nu mai este atât de mult în gândurile tale. Îți mai amintești cum era la început? Nu puteai să faci nimic fără să yr gândești de el. Orice moment declanșa acel gând: o plimbare printr-un loc cunoscut, ascultarea unei melodii sau practicarea unei activități. Ar putea fi ceva semnificativ sau, din contra, ar putea fi ceva foarte simplu precum niște nori pe cer. Nu conta ce era, cert este că orice făceai, gândurile tale erau mereu la el. Acum trec săptămâni întregi fără ca el să îți mai treacă prin cap.

Citește și:

2. Întâlnirea cu el în public nu te dă peste cap. Din contră, nimic nu se schimbă în interiorul tău. Nu te simți mai tristă, nici dezamăgită, nici supărată. Ești bine cu tine... și asta este tot ce contează.

3. Începi să uiți lucruri despre relație, detalii pe care le credeai importante și pe care le țineai mereu aproape de inima ta. Timpul ajută foarte mult și, din fericire, vindecă fără ca tu să îți dai seama uneori.

4. Ești concentrată pe viața ta de acum. Vrei să fii bine cu tine, să te redescoperi, să îți dai seama ce ai nevoie de la viitor, ce te face fericită, care este scopul tău în viață și care sunt visurile tale. Ai mult de lucru și asta te entuziasmează maxim.

5. Nu îl mai urăști pentru ce ți-a făcut. În inima ta nu mai este loc de sentimente negative cu privire la el și nici de dorința de răzbunare. Păstrezi acele amintiri frumoase pe care le-ai trăit alături de el și mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

6. Nu-ți mai este teamă de o nouă iubire. Înainte nici nu voiai să auzi de asta și îți este frică să nu fii rănită. Ei bine, acum ești pregătită. Nu cauți cu disperare o nouă relație, însă ești deschisă la ideea că poți întâlni pe cineva.

7. Ai devenit sinceră cu privire la cum a fost relația și ce a însemnat pentru tine. După ce o relație se termină, avem tendința fie să o idealizăm, fie să credem că a fost una toxică. De obicei, totuși, nu este niciuna dintre aceste lucruri.

8. Simți că ți-ai învățat lecțiile. Îți este ușor să privești acum în trecut și să îți dai seama care au fost greșelile pe care le-ai făcut în relația în care ai fost.

9. Nu mai speri că veți fi din nou împreună. Trecutul este trecut - asta contează enorm. Simți că tot ce s-a întâmplat rămâne în trecut și fiecare dintre voi merge mai departe cu viața saă. Nu mai speri că vă veți împăca.

Citește și:

foto main CrisZDe, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.