Setari Cookie-uri

Dragă Alma, tocmai am ieșit dintr-o relație și doresc să îmi deschid un profil de dating. Cum îl fac să am succes ca bărbat?

Cred că această întrebare ne-a măcinat pe fiecare dintre noi la un moment dat. Nu e niciun secret că aplicațiile de dating pot fi un mod foarte ușor de-a cunoaște oameni noi, iar mai multe dintre prietenele mele chiar au avut parte de povești de dragoste reușite.

Persoanele care încă nu și-au găsit alesul sau aleasa au avut totuși parte de întâlniri inedite prin intermediul acestor aplicații, de care îmi mai povestesc din când în când.

Bineînțeles, și eu am avut la un moment dat un profil creat pe aceste aplicații, iar sfaturile de mai jos sunt bazate pe lucrurile pe care le-am observat în timp ce așteptam cuvintele „It’s a match!”

Acum prefer mai degrabă să cunosc oameni în mod organic, dar și întâlnire în mediul online pot fi autentice, dacă știm cum să le abordăm.

Sfaturi despre crearea unui profil de dating de succes

În primul rând, crearea unui profil atractiv și autentic este esențială pentru a atrage atenția și a stabili conexiuni reale.

Citește și:

Acum să trecem prin câteva sfaturi mai punctuale, care se pot aplica indiferent de gen și vârstă.

1. Prima impresie contează

Fotografiile sunt primul lucru pe care ceilalți îl văd, așa că este foarte important să folosești imagini clare și actuale. Evită filtrele excesive și pozele prea vechi. O fotografie principală în care zâmbești și arăți natural va atrage mai multă atenție din partea potențialelor perechi.

Este foarte bine dacă ai fotografii din timpul unor vacanțe sau în timp ce faci ceea ce îți place, aceste lucruri spun mai multe despre personalitatea ta. De asemenea, pozele cu animalul de companie pot să devină un subiect bun pentru începerea unei conversații. Cui nu-i plac pisicile sau cățeii, corect?

Evită selfie-urile în oglindă și fotografiile cu ochelari de soare! Nu sunt autentice, chiar le-aș descrie drept forțate, și nu transmit nimic despre tine.

Citește și:

2. Descrierea autentică:

Biografia ta ar trebui să reflecte personalitatea ta reală. Evită să fii prea formal și încearcă să îți păstrezi tonul prietenos! Uite, de exemplu, ce am avut eu la un moment dat: „Iubitoare de cafea, aventuri pe munte și seri liniștite cu o carte bună"

Este important să oferi detalii despre pasiunile tale. Acest lucru poate fi un punct de plecare excelent pentru conversații. De exemplu: „În weekenduri mă găsești pe trasee montane sau dacă plouă, încerc rețete noi în bucătărie.”

De asemenea, dacă ești mai glumeț, o glumă poate să fie perfectă pentru descrierea ta pe un profil de dating.

Ce să eviți pe un profil de dating?

  1. Generalitățile și clișeele

Termeni precum "Iubesc călătoriile" sau "Îmi place să mă distrez" sunt prea generali. Încearcă să fii specific și original.

Citește și:
  1. Negativitatea

Evită să menționezi ce nu cauți sau ce nu îți place. Menținerea unui ton pozitiv este esențială pentru a atrage oameni pozitivi.

  1. Texte prea lungi

Biografia ta ar trebui să fie scurtă și captivantă. Oamenii de obicei nu au răbdare să citească texte lungi pe platformele de dating.

Menține întotdeauna un ton prietenos și plin de respect pentru femeile cu care vorbești, nu încerca să faci aluzii porcoase sau cu tente sexuale.

Alte sfaturi pentru conversațiile tale:

  1. Fii deschis și prietenos!

Când începi o conversație, fii politicos și prietenos. O întrebare deschisă sau un comentariu despre ceva specific din profilul celeilalte persoane poate fi un bun început.

  1. Evită deschiderile generice!

Mesajele de tip "Salut, ce faci?" sunt prea comune, iar conversația se poate bloca înainte să înceapă. Încearcă să personalizezi mesajul pentru a arăta că ai citit profilul celeilalte persoane.

Citește și:
  1. Fii răbdător și cât se poare de sincer!

Construirea unei conexiuni reale poate dura timp. De asemenea, este important ca cealaltă persoană să se simtă în siguranță atunci când interacționează cu tine, fie online, fie față în față.

  1. Nu uita să-ți actualizezi profilul din când în când!

Actualizează fotografiile și biografia ta pentru a reflecta schimbările din viața ta. Un profil actual arată că ești activ pe platformă și interesat să cunoști alți oameni.

  1. Cere păreri!

Dacă nu ești sigur de profilul tău, cere opinia prietenilor sau prietenelor. Ei îți pot oferi un feedback sincer și constructiv, iar o perspectivă feminină, chiar dacă este vorba de partenera celui mai bun prieten sau de o colegă de muncă, îți poate îmbunătăți profilul

Citește și:
  1. Setează un interval de vârstă adecvată pentru tine!

O diferență mult prea mare de vârstă poate crea discrepanțe și conflicte foarte ușor din cauza perspectivelor diferite asupra vieții. O diferență de vârstă cuprinsă între 3 și 7 ani este mai mult decât suficientă.

Sper că aceste sfaturi vă vor oferi o mână de ajutor și că veți putea povesti în viitor într-un mod plăcut despre experinețele sau relațiile care s-au întâmplat prin intermediul unei platforme de dating.

------

Dacă ai și tu nevoie de un sfat despre viață, scrie-i Almei pe adresa redactie@kudika.ro cu mențiunea ”Pentru Alma”.


Alma se numără printre primele cititoare Kudika și a crescut în același timp cu noi. S-a alăturat echipei redacționale sub formă de colaborator pentru că vrea să împărtășească din...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Sunt femeie, dar mă port ca un bărbat: după ce mă culc cu tine, nu mă mai interesezi

Unul dintre aceste comportamente este exprimat de femeile care adoptă atitudini aparent masculine în ceea ce privește intimitatea. Ideea că o femeie se poate aventura într-o relație... Kudika


Cele mai norocoase zodii în iubire în luna iulie 2024

Luna iulie 2024 aduce noroc în iubire pentru aceste zodii, fiecare având ocazia de a trăi momente speciale și de a-și îmbunătăți relațiile. Fie că este vorba despre... Kudika

Ce am învățat când am fost amantă

Sper să le găsiți la fel de valoroase și… surprinzătoare, așa cum le-am găsit și eu.

1. Calendarul este cel mai bun prieten al tău

Am descoperit că un... Kudika


Avem mai multe suflete-pereche?

Este cineva cu care legătura depășește nivelurile obișnuite ale relațiilor interumane, implicând o armonie perfectă a spiritului și a emoțiilor. Un suflet pereche este acel partener care... Kudika


Dragă Alma, vânez un bărbat căsătorit...

Atracția dintre noi există de ani de zile, dar până acum ne-am abținut pentru că eu am avut o relație. Au fost ani de zile de apropouri, tachinări, mesaje, atingeri mai mult sau mai... Kudika

Când o femeie încetează să mai pună întrebări e pentru că altcineva îi oferă răspunsuri mai bune

Ele sunt cele care măsoară temperatura emoțională a unei legături și, paradoxal, dispariția lor poate fi cel mai puternic semnal de alarmă. Atunci când o femeie încetează să mai pună... Kudika